Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand Xiom Omega IV pro max rosie, jucata 2 ore! Nepotrivire de caracter, stare perfecta taiata pe lemnul din semnatura, Timo Boll Zlf Innerforce, care e un pic mai mare decat lemnele Butterfly obisnuite. Am luat-o cu 150 lei de la dl.Tibi, o vand cu 100!
Poze:
S-a vandut deja fata, si nu domnului Tibi :lol: , si chiar am obtinut 140 lei!
Pt. Dl. Tibi: daca va vedeam mai repede mesajul...mi-au dat mai multi mesaj privat dar a fost "mai repede de mana", de fapt de telefon, un partener de antrenament!
Ma bucur ca ai scos 140 ron,chiar era pacat sa pierzi atat...
Dl "tibi" nu a fost cu rautate,mai glumeste omu,doar nu am dat cu paru....nu mai fiti suparat :thumbup:
Daniel multumesc pentru lemn,esti un om de nota 10 :wink: :thumbup:
Eu joc cu xiom vega europe si cred ca pt. mine e cea mai buna fata, omega IV pro se aseamana cu tenergy 05, are buretele mai tare iar eu prefer fete cu burete mai moale dar cu topsheet asemanator lui tenergy. E o chestiune de preferinta, dar omega IV pro e o fata foarte buna cu spin mare si viteza la fel de mare, un inlocuitor foarte bun pt. tenergy 05!
Eu joc cu omega IV pro de aproape doua saptamini,sincer e o fata reusita ,rapida cu un control bun cu o aderenta buna ,pentru topspin e super .Dar din ce observ eu in acest timp scurt pot sa zic,se umezeste foarte repede (transpira).Vio recomand sincer doar daca nu jucati intr-un spatiu inchis la un demisol cum joc eu. :thumbup: :thumbup: