ÎNCHIS Vand Xiom Strato , Viscaria Fl/Stiga Mantra H, Galaxy N9s/Andro Rasant

• Autor subiect Autor subiect kux
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kux

senior
Scor reacție
7
Vârstă
70
Locație
Brașov
Vand lemn Xiom Strato , stare buna, cateva atingeri, 83 g, FL pret 230 lei.
Vand paleta, asamblata impecabil, Viscaria FL/Stiga Mantra H, stare noua, 85 g. FL, pret 400 lei.
Lemnul nu are inscriptiile Bty.
Vand lemn Galaxy N9s nou, 85 g, FL, cu fete Andro Rasant folosite, pret 200 lei.
Detalii pe MP sau tel: 0744361593
Transport inclus prin posta cu banii in cont.
Nu am putut pune poze asa ca le trimit pe mail sau WhatsApp celor interesati.

Asa cum am precizat in anunt, lemnul nu este inscriptionat Butterfly.

Eu nu am de unde sa stiu ca este o copie si cred ca nici dumneavoastra. V-a trecut prin cap ca ar putea fi de pe linia de fabricatie Butterfly si deoarece nu a trecut de controlul calitatii a fost vandut ,impreuna cu un intreg lot de lemne in aceeasi situatie unui alt producator sau dealer care si-a pus sigla sa ? Ce credeti, e posibil? In cazul asta putem spune ca e copie ?

Putem duce scenariul si mai departe, firma respective sa cumpere de pe piata libera lemne originale Bty sa la rebrenduiasca cu sigla sa si sa le vanda cu un pret mult mai mic, facand un bine umanitatii
Sa fim seriosi, o firma de prestigiu precum Butterfly nu-si vinde rebuturile pentru ca si-ar aduce un grav prejudiciu de imagine

Ca sa ne lămurim 100% de lemnul Dvs. , dezlipiți cauciucurile și faceți o poza la scrisul de pe lemn.

De ex aici stânga e fake și dreapta pe bune.
Stima

Si da, pot spune ca este o copie chiar si daca s-ar incadra in scenariul fantezist descries de dumneavoastra.

Ca sa ne lămurim 100% de lemnul Dvs. , dezlipiți cauciucurile și faceți o poza la scrisul de pe lemn.

De ex aici stânga e fake și dreapta pe bune.
Stima

Eu cred ca cine nu vrea sa cumpere, ar fi bine sa se abtina de la comentarii. Oricum, lemnul este cadou,dat fiind ca cele doua fete noi, Stiga Mantra H, sunt la Vivasportshop 199 lei / buc. Asa cum am anuntat ofer detalii la telefon sau MP pentru interesati. Cu stima,

Ceva poze cu celelalte oferte...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus