Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
vreau ceva din fabrica
asa o fi cum spuneti dar nu e ptr mine lemnul , e ptr un amic care vrea un lemn facut in fabrica ...iti prezint urmatoarele lemne de firma cu care am jucat:BTY power defence,GIANT DRAGON kriss II, DONIC aligator combi, YASAKA sweeper.fiecare a avut plusuri dar mai multe minusuri pt. stilul meu de joc. acum joc cu LEVI COMBI model mai vechiin februarie implineste 2 ani. nu se compara nici unul din cele enumerate mai sus cu lemnul levi cu miez de pluta (control deosebit).nici nu stiu daca LEVI mai face asa ceva.
o sa vb cu el sa vad ce zice ......La mine tot asa sta treaba numai ca eu am avut o groaza de lemne ofensive si acum le incerc si pe cele combi.
Pt DFy, daca e pentru altcineva si vrea lemn din fabrica atunci trebuie musai din fabrica ,de-si poate prietenul n-o sa iasa mai castigat cu acel lemn ba din contra .
Dar gusturile nu se disputa ,si eu am vrut doar sa ajut sa aiba un lemn de foarte buna calitate.
ms dar vreau ceva ALL sau ALL +am un joola carbon daca il doresti til las in 70 de lei cu tot cu transport. http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?12690-Vand-materiale-tenis-de-masa aici poze
mspentru solutie de lipit contacteaza-l pe cristi72
daca e 25 lei cu tot cu transport ..trm pe adresa "Iosub Mihai comuna hudesti judetul Botoșani cod 717210 "Adeziv Eco-Lex pe baza de apa 75 de ml 25 lei transport inclus?
dar nu cumpar lemn eu ...Buna,am la vanzare un lemn Joola Chen Junior este cam all spre all +,are viteza 7.5 si control 10.Lemnul este nou-nout,nu s-a lipit nicio fata pe el,pret 70 RON,va pot trimite si poze,daca sunteti interesat.Stima!
Buna,sunt interesat de fata desto f3 neagra,pretul de 100 RON este doar pentru o fata sau pentru amandoua?