ÎNCHIS VANDUT Paleta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

VladFarcas

active member
senior
Scor reacție
6
Vârstă
25
Locație
Cluj
Vand paleta formata din lemn andro si fete butterfly bryce si butterfly sriver fx

sau separat butterfly bryce 60
butterfly sriver 60
lemn andro 35 lei

livrare gratuita in cluj

nr de telefon 0746874418

pret 155 lei

Ultima editare:
Lemnul lam luat de pe o paleta pe care am cumparato mai de mult din magazin si acea paleta a costat 180 am schimbat acum pretul din 60 in 35 pt ca nu e pro

Dl. Vlad ,
Daca binevoiti, niste dimensiuni si poze, cat timp au fost jucate? care fata e rosie ce grosime au? latime, inaltime? ca eu v-am rugat de 2 zile, dar nu vreti sa vindeti, sau nu ati citit regulile,sau nu va intereseaza, ce sa inteleg?
Lemnul eu v-am zis ca e comercial nu profi, dar macar un pic de bun simt asteptam de la Dvs. Am dat doar un nu-mi place mesajul pentru ca nu respectati regulile unui post de vanzari!
Va rog sa le cititi si sa le respectati si abia dupa aceia sa postati!
Pentru gramatica nu ma bag...

Ultima editare:
V-am trimis mp am fost plecat o sa incarc maine pozele cand ajung acasa dimensiuni 146x152 au fost beyce o luna 3 antrenamente pe saptamana si sriverul 2 luni 3 antrenamente pe saptamana

Dl Vlad,
E in interesul Dvs sa puneti poze!
Vreti sa vindeti ceva ce nu e vizibil dar nu va obositi sa dati caracteristici, poze, ca si cand vindeti o masina care e la Floresti spuneti ca e Dacia si cu gume Kume, dar cereti 5000 euro.
Nu puneti poze, nu ziceti ca e pe benzina,cati km are, poate e lovita, nu spuneti ce genti are, gumele poate is sterse sau pe pana. Credeti ca o ia cineva?

28062012465.jpg
28062012465.jpg
24062012458.jpg
24062012456.jpg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus