ÎNCHIS Vandut Viscaria fluture negru

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CornelTT

active member
senior
Scor reacție
80
Vârstă
49
Locație
Suceava
Salutare.
Nu trebuie sa prezint acest super lemn, doar atat spun, dupa cateva luni de jucat cu el: dupa orice set jucat simti ca e pur si simplu...oau. Are totul, control, viteza, simt moale, dwell time, feeling ..totul la superlativ. Greutate 91g.
Pret 2400 lei
3939575778cb4a0f680a825f24bfba3b.jpg

Trimis de pe al meu SM-M127F folosind Tapatalk

Ultima editare:
Depinde. Am nevoie de bani, de aceea am pus-o la vanzare. Dar putem discuta in privat.

Mă interesează lemnul .Sună-mă la : 0746491160.

Lemnul revine la vanzare. Prietenul meu care l-a cumparat e mai incepator, nu joaca topspin si ar vinde lemnul. Daca e cineva interesat discutam. Poate chiar si pretul se mai poate reduce.

Se reduce la 2200 lei.

Poți pune o poza cu scrisul de pe lamă?

Mulțumesc ,, nu ma mai interesează !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lemnul e super ok. Faptul ca s-a razgandit mimusrem e problema lui personala, poate a cumparat altceva sau pur si simplu nu il mai vrea. Nu cred ca se pune in discutie autenticitatea lemnului.
In alta ordine de idei, pretul este normal pentru aceste lemne. Se vand undeva intre 300 si 800 de EUR, functie de starea lemnului. Sunt rare, sunt foarte bune, au valoare. Deci pretul nu cred ca e "nesimtit" daca asta se vrea a se sugera.
Este un lemn pentru cineva care il cunoaste si bineinteles si-l permite. La pret de fraier nu se da, iertati-ma. Stiu cat am dat pe el, cat m-a costat sa-l aduc si stiu ce valoare are. Se vinde in Europa fara probleme, doar ca m-am gandit sa il pun la vanzare si in tara poate il ia cineva de aici.
Deci mai bine ne abtinem de la comentarii rautacioase si ne vedem fiecare de anunturile lui, daca nu prezinta interes acest lemn.
Seara faina sa aveti.

Anunt valabil.

Valabil

Salut,dacă vă interesează un schimb cu vreun lemn din colecția mea +diferența WhatsApp.0745012990Sergiu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus