Varsta in ping pong

Multumesc, Cornel.
Asa e cu copiii astia, au impresia ca le stiu pe toate. 😂

Nu stiu ce v-am spus eu rautacios pentru a-mi spune ,,copil'', am creat acest topic prin care intrebam daca la 18 ani ma pot apuca sa joc tenis de masa. Modul in care v-ati exprimat si lucrurile pe care le-ati spus denota faptul ca nu incurajati copiii mai mari sa se apuce de acest sport doar pentru ca nu au ,,scoala'' asa cum ati spus dumneavoastra. Prin cele 3 raspunsuri trimise de dumneavostra ati reusit doar sa descurajati persoanele care se apuca mai tarziu de acest sport

Nu e vorba de descurajat. Vreti sa va mangai pe crestet si sa va zic ca puteti castiga “Paleta de aur”…? U18…?
Sunt realist. Este prea tarziu daca vreti la nivel de top. In cati ani credeti ca puteti ajunge din urma un pusti care face de la 7-8 ani, adica de 10 ani? Si corect, pentru ca la varsta asta aveti si un handicap fata de ei, nu aveti miscarile corecte. Si pana nu le corectati, nu va puteti apropia de un nivel decent.

Eu am inceput dupa 20-25 ani cu nea Vivi Dumitrescu, eu invatam sa lovesc corect si jucam cu junioarele lui ca partener. Era un win-win, el nu avea bani de parteneri. O vreme aveam 7 antrenamente pe saptamana, cu meciuri sambata si duminica. Rupeam o pereche de tenisi la 6 luni. Cresti daca te tii de treaba, nimic de zis, dar n-ai nicio sansa cu jucatori de top. A trecut acel tren, a plecat din gara de ani buni.

Mi-a placut tenisul de masa de mic, imi place si acum, tot de placere joc.

Si ca o concluzie, pe scurt: nu e tarziu sa te apuci de nimic, niciodata. Asta nu inseamna ca poti ajunge la nivel profesionist.

Intrebarea ta completa asta a fost, iar raspunsul meu a fost la aceasta intrebare.

Back
Sus