vBulletin 5 - suport tehnic retras din August 2024. Ce urmeaza?

clau

webmaster
Membru personal
Din pacate dupa 5-6 ani de utilizare a acestei versiuni de forum vBulletin suportul este retras de catre dezvoltatori. Ei au dat drumul la vBulletin 6. Noi am avut pe forum si vBulletin 4 care avea cu 90% mai multe facilitati decat versiunea actuala 5 dar am fost nevoiti da actualizam din acelasi motiv: retragere suport. Fiecare versiune noua (care trebuie platita separat) are tot mai putine avantaje.

https://forum.vbulletin.com/forum/v...obile-suite-important-end-of-life-information

Ce parere aveti? Continuam cu vBulletin 6? Cunoasteti alte platforme / optiuni viabile de forum? Bineinteles cu posibilitatea de migrare a actualului forum pe noua platforma cu tot continutul.

Optiuni ce le doresc de la viitorul forum:
- posibilitate de migrare completa catre noul format de la cel actual (mesaje, forumuri, utilizatori, drepturi pe grupuri de utilizatori)
- utilizarea de prefixe la topicuri si obligativitatea folosirii lor (Turneu A,B, VAND,CUMPAR, INCHIS, etc)
- auto inchidere topicuri mai vechi decat un anumit interval de timp (pentru anunturi)
- auto unirea postarilor dublate - setabil pentru anumit interval de timp (s-ar evita postari consecutive multiple pentru acelasi user si s-ar respecta “ridicarea” prea des a Anunturilor.
- statistici, etc

Pot completa cu multe altele, inclusiv cu optiunile ce avem acum pe forum.

Cum zicea Florin, a fost deja instalat aici inainte de vBulletin. Nu ducea traficul mare pe care il are forumul nostru, de asta l-am si schimbat, chiar daca e free.

Back
Sus