ÎNCHIS Vind un lemn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
LEMN XIOM ETRREM S,straturi limba-ayos-ayos-ayos-ayos-ayos-limba,un lemn OFF+,SI O PALETA FORMATA DIN lemn METEOR vechi OFF si fete YASAKA RAKZA 7 de 2mm sau 2,1,si KOKUTAKU TULPE 110 cu burete de 2,1mm este foarte rapida.KOKUTAKU TULPE este short pimps.

- - - Actualizat - - -

scuze preturi la lemn este de 120 lei si la paleta este de 150 negociabil.

Salut , da este OFF sau OFF+ ,oricum este rapid si cu aceste doua fete este si mai rapid.

- - - Actualizat - - -

Eu asa zic pentru ca asa mi se pare.Daca este de alta natura adica ALL SAU ALL+ nu te contrazic,chiar te rog sa ma corectezi,nu ma supar sa stii.

Adaug la vinzare o fata YASAKA ANTIPOWER , dimensiuni 155|150, taiata si doar probata pret 60 lei.am sa pun si poze mai tirziu. lemnul retras,ramine paleta care este foarte rapida.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Astept oferte pina maine la prinz ca dupa aceea plec la munca 1 saptamina. Multumesc.Valabil fara lemn.

- - - Actualizat - - -

ANTYPOWER YASAKA ESTE DOAR PROBATA.Astept oferte.

Adaug la vinzare urmatoarele materiale:

- - - Actualizat - - -

Paleta formata din LEMN XIOM EXTREM S si fete fh:blufire M2, bh:PALIO CK 531 burete de 1,1.PRET 220 LEI.fh negru,bh rosu.
TSP CURL COMBI DE 1,5 ROSIE TAIATA SI PROBATA,pret 40 lei dimensiuni 157/150.
TIBHAR GRAS D TECS DE 1.2 IN STARE FOARTE BUNA dimensiuni 152/146,rosie pret 70 lei.
TIBHAR GRAS D TECS OX dimensiuni 142/145,pret 50 lei.
YASAKA ANTIPOWER dimensiuni 155/150 neagra,pret 50 lei.
Am incercat sa pun poze vad ca nu mi-au iesit ,dar voi incerca inca o data.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

TABELUL NU E VALABIL LA VINZARE CU SCUZELE DE RIGOARE,ROG MODERATORUL SA IL STEARGA DACA ESTE POSIBIL MULTUMESC.

Am sosit acasa valabil in continuare,preturi negociabile.

- - - Actualizat - - -

pret nou la paleta 200.valabil.

- - - Actualizat - - -

si restul de materiale la preturi negociabile,fara transport,transportul il suporta cumparatorul.

Antipower yasaka a fost vinduta.astept oferte si pentru celelalte materiale.Vad ca se cumpara numai de la userii vechi. nu aveti incredere si in cei noi.Succes. Astept oferte.

Cu scuzele de rigoare ,am fost plecat in concediu si acum am vazut mesajul d-voastra.Daca doriti lemnul,stiti ca nou este 149.99 ron.la tenismasa.ro,eu il pot da la schimb cu lemn def sau ca pret 100 ron cu transportul suportat de d-voastra.

Vind sau schimb XIOM EXTREM S cu un lemn de aparare asemanator la pret 100 ron.( donic def sau altceva ).Multumesc astept raspuns.

- - - Actualizat - - -

Valabil.

- - - Actualizat - - -

Valabil.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus