Berbecutio
boboc
Am de dat urmatoarele componente, asamblate deocamdata asa:

WhatsApp: 730.255.010
Mihai
- Lemn XBT Razer cu fete T88 – III si 2013 Tuttle – 250 de lei. Paleta de hobby mult peste setupuri gata facute prin magazine. Componentele sunt practic noi, s-au folosit maxim 2-3 ore. Stare perfecta.
- Lemn Strange King 61second (similar Stiga Clipper) cu fete Tibhar MX-S si MK Hybrid. MXS are 2 luni, MK mai mult, dar e departe de limita de varsta. Pret: 300 de lei. Noi au fost 600. Sunt de 8-9/10, mai merg un an lejer.
- Lemn Nitakku Acoustic cu fete Fastarc G1 si 729 Battle II National orange sponge – aproape NOI! Pret: 700 de lei.
- Lemn Butterfly Viscaria luat in toamna cu factura, folosit 2 saptamani si uitat in sertar – prea puternic pentru un incepator – dotat la momentul actual cu Dignics 09c. Pentru BH am tot un 09C, detasat momentan, cu semnatura lui Bernadette, care abia se mai vede – luata cand au avut ultimele meciuri la Romsilva. Fetele sunt folosite maxim 15%. Pret setup complet: 1300.
- Lemn Butterfly Innerforce ALC.S cu DHS Hurricane III National Blue Sponge boosted pe FH si Tenergy FX pe BH – un setup exceptional pentru cei care au deja cateva luni de joc/antrenamente si vor sa treaca de la hobby mai sus. Exceptional spin si control, cu explozie la nevoie, daca tehnica e aplicata corect. Unul din cele mai apreciate setupuri de catre antrenorii mei. 750 de lei.

WhatsApp: 730.255.010
Mihai