VÂND Viscaria, ALC.S, Dignics, Acoustic, H3 BS - setup flexibil

Am de dat urmatoarele componente, asamblate deocamdata asa:
  1. Lemn XBT Razer cu fete T88 – III si 2013 Tuttle – 250 de lei. Paleta de hobby mult peste setupuri gata facute prin magazine. Componentele sunt practic noi, s-au folosit maxim 2-3 ore. Stare perfecta.
  2. Lemn Strange King 61second (similar Stiga Clipper) cu fete Tibhar MX-S si MK Hybrid. MXS are 2 luni, MK mai mult, dar e departe de limita de varsta. Pret: 300 de lei. Noi au fost 600. Sunt de 8-9/10, mai merg un an lejer.
  3. Lemn Nitakku Acoustic cu fete Fastarc G1 si 729 Battle II National orange sponge – aproape NOI! Pret: 700 de lei.
  4. Lemn Butterfly Viscaria luat in toamna cu factura, folosit 2 saptamani si uitat in sertar – prea puternic pentru un incepator – dotat la momentul actual cu Dignics 09c. Pentru BH am tot un 09C, detasat momentan, cu semnatura lui Bernadette, care abia se mai vede – luata cand au avut ultimele meciuri la Romsilva. Fetele sunt folosite maxim 15%. Pret setup complet: 1300.
  5. Lemn Butterfly Innerforce ALC.S cu DHS Hurricane III National Blue Sponge boosted pe FH si Tenergy FX pe BH – un setup exceptional pentru cei care au deja cateva luni de joc/antrenamente si vor sa treaca de la hobby mai sus. Exceptional spin si control, cu explozie la nevoie, daca tehnica e aplicata corect. Unul din cele mai apreciate setupuri de catre antrenorii mei. 750 de lei.
Observatii: se pot face orice combinatii intre componente, dar nu ma pricep sa le asamblez. Ce se ia in combinatia propusa beneficiaza (in limita stocului de 2buc) si de husa protectie Joola gratis.

WhatsApp: 730.255.010
Mihai

Back
Sus