Viscaria vs Tibhar Drinkhall power spin carbon

Stefy

senior
Scor reacție
326
Locație
Zalau
Salutari!!!
Puteti sa-mi dati cateva informatii referitoare la aceste doua lemne,pro-contra!!!(Pt. Rakza 7- Fastarc g1)
Multumesc!!!

Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről

Salut! Viscaria e total superior, am avut ambele lemne. Dar trebuie sa găsești un Viscaria model vechi, se zice ca seria N ar fi cea mai reușită din cele cu fluture argintiu, la o greutate de 85-90 de grame, ar fi un lemn bestial. Lemnele Viscaria mai vechi sunt mai soft puțin, agata mai bine mingea parca, au o suprafață mult mai buna fiind mai uscate, cele noi cu holograma sunt prea rigide, dar dacă ai noroc sa găsești ,sunt și cu holograma câteva modele bune, am avut Seria S și era superb, la 86 de grame era. Cat despre fete, Rakza 7 clar sunt mult superioare peste nittaku, iar pe Viscaria e o combinație letala. Succes!

Salut! Viscaria e total superior, am avut ambele lemne. Dar trebuie sa găsești un Viscaria model vechi, se zice ca seria N ar fi cea mai reușită din cele cu fluture argintiu, la o greutate de 85-90 de grame, ar fi un lemn bestial. Lemnele Viscaria mai vechi sunt mai soft puțin, agata mai bine mingea parca, au o suprafață mult mai buna fiind mai uscate, cele noi cu holograma sunt prea rigide, dar dacă ai noroc sa găsești ,sunt și cu holograma c�teva modele bune, am avut Seria S și era superb, la 86 de grame era. Cat despre fete, Rakza 7 clar sunt mult superioare peste nittaku, iar pe Viscaria e o combinație letala. Succes!
Multumesc Calin!Are cineva de vanzare o viscaria cu seria S!!!la vreo 87 gr,dar nu am vorbit inca personal cu el,nu stiu cum e!!

Tapatalkkal k�ldve az �n POCOPHONE F1 eszk�z�mről

Am ales Viscaria seria S,86 gr,un lemn cu un simt extraordinar,nemaiintalnit pana acum!!!
Multumiri pt Calin Galban,mi-a usurat alegerea si multumiri vanzatorului pt seriozitate!!!(dl.Balogh-Oradea)

Tapatalkkal k�ldve az �n POCOPHONE F1 eszk�z�mről

Ultima editare:
Back
Sus