Sa nu se inteleaga gresit...
Nu doresc nimanui rau si doamne fereste de ce se intampla ... Ufff. Nu trebuie sa te gandesti ca o sa cazi, numai ca trebuie sa te feresti de neatenti la volan si la reparatii facute "perfect", nesemnalizate, canale, caini, betivi, pietoni zapaciti si intemperii. La mine in fata blocului acum 1 saptamana a cazut jumatate de copac pe o masina si restul de 3 benzi de circulatie, benzi si zona unde seara baietii trag liniute ... Copacul a cazut pe inserat, inca 2 ore si eram la stiri explicand de unde si pe ce a cazut ...
Ce s-ar fi intamplat daca pica direct in fata unui motociclist / sofer / autobuz / camion etc. Iti spun eu. Decapita pe oricine oriunde s-ar fi aflat.
Urmeaza-ti calea/ visul / dorinta dar incearca control si cumpatare, atat cat poti stapani la varsta sangelui megafierbinte, care ramane fierbinte si pana la 100 de ani ( vezi DeVinSpin - multi inainte ) Respect si salut oamenii care duc totul pana la ultima picatura de energie.
Eu unul AM fost "incalecat" la propriu de un TIR ( la ora 20.00 seara ) cu o remorca care a luat-o usor spre banda mea intr-o parte, decopertandu-mi jumate de masina, ca o coaja de banana - no doors, no windows, no nothing, numai intr-o secunda. Ce p...a mea cauta ditamai camionu de o cara pe m...sa la ora aia in oras ?
STII ce mi-a zis politistu ? Sunt vinovat in primul rand...( soferul de camion a ajuns primul la politie, mie mi-a luat 1 ora sa imi adun nervii si ramasitele sa le predau la CASCO ) si ce naibii cautam pe banda aia, ghinion tata ! si... Ai CASCO ? Da aveam - 150 de milioane reparatia, a fost... dar daca eram in Tico, Matiz, Dacia sau nu stiu care cascaraveta cu 4-5 stele la EUROPAC PAC, ERAM PA de mult si va trimiteam mesaje cu bunavointa lui Sf Petru / Belzebut, pt ca nu stiu unde ma incadreaza la intrare
bafta
cristake