ClaudiuManoiu, ai dreptate. Dar uite, zHao, ca sa te lamuresti cum e cu iarba, am sa te ajut daca vei dori. Te costa 4 lei! Atat costa transportul pentru ca fata mea iarba Palio, fara burete, sa ajunga la tine. Si vom face in felul urmator: o folosesti o luna, doua, iar daca tie iti place, imi trimiti banii pentru ea 15 lei. Ori prin banca(iti dau codul IBAN, tu doar mergi la banca si fac angajatii de acolo restul) ori prin Posta. Daca nu iti place, te costa 4 lei sa mi-o trimiti inapoi. Pentru mine nu e mare pierderea, daca imi tragi tzeapa. Pentru tine, tu stii daca merita! Eu, in ce ma priveste, am avut aceleasi intrebari, sau framantari, nedumeriri ca tine. Si m-am convins! Nu-mi place! Ei, poate tie iti va placea. Daca vrei sa testezi, pentru mine este o placere faptul ca te pot ajuta sa te lamuresti. Asta daca ai deja lemnul si cealalta fata. Daca nu, gasesti la colegi, tot felul de fete la preturi mai mult decat grozave. Si sunt sigur ca oricare te-ar ajuta si cu cate un sfat. Daca te hotarasti sa cumperi ceva pentru un incepator, poate sunt putin subiectiv, dar uita-te aici
http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?11320-Vand-fete-palete-si-lemne-de-la-10-lei-in-sus si poate te hotarasti pentru paleta gata asamblata cu fete Joola 4u pe ea. Sau, mai sunt fetele Joola Smart de pe ttsport.ro care sunt bune ori alte site-uri. Nu ne-ai spus cu ce joci acum. Aa, da! Raspunsul tau mi s-a parut putin rautacios, nu te-am subestimat, daca asta te linisteste. Ma bucura faptul ca iti place tenisul de masa, este un lucru bun, probabil ca alti colegi de varsta ta prefera sa se joace pe calculator in timp ce tu joci tenis. Ai, din start o bulinutza rosie. Tine-o tot asa!