Vreau sa schimb paleta!!!

gabyyy100

senior
aoziti am acuma un butterfly wakaba si ma inteleg foarte bine cu el dar vreau sa iau una mai superioara.Am cumparat 2 fete una sriver g2 si pe cealalta srvier fx si acum am nevoie de un lemn ....
Daca aveti ceva propuneri de un lemn care sa mearga cu aceasta combinatie e buna venita.....
multumesc

aoziti am acuma un butterfly wakaba si ma inteleg foarte bine cu el dar vreau sa iau una mai superioara.Am cumparat 2 fete una sriver g2 si pe cealalta srvier fx si acum am nevoie de un lemn ....
Daca aveti ceva propuneri de un lemn care sa mearga cu aceasta combinatie e buna venita.....
multumesc

Poate ar fi util sa fi mai detaliat. Mai exact ce intelegi prin "lemn mai superior?

deci cum este normal tot joci si tot progresezi am inceput cu o paleta mai slaba .Acum vreau cv mai bun si cred ca fetele sunt destul de bune dar caut un lemn care sa fie la fel de bun.......

multumesc

DONIC WALDNER DOTEC HINOKI - un lemn exceptional la 300 lei

Back
Sus