World Table Tennis Day 2024

Cand aveti timp, daca vreti, aveti posibilitatea sa inregistrati evenimentele pe platforma celor de la ITTF Foundation. Pare ca vor fi 4 turnee.

@King Pong Oradea
In acest an, toate turneele WTTD 2024 vor fi considerate turnee amicale, deci nu vor fi punctate; altfel spus, nu exista turnee B+.
Astfel, 25.04.2024 Turneu AMATUR B+ O&E si H&A - 24 + 24 jucatori poate fi un turneu amical.

Sibiu-Agnita-Sala de sport a orasului-20.04.2024 -6 mese -Turneu B+ Amatur Romania-E+O;A+H -36 participanti
Sibiu-Agnita-Sala mica Colegiul.ATL -21-042024 -5 mese -Turneu de copii pe categorii:10-14 si 14-18 ani-30
Sibiu-Agnita-Gimnaziul "GD Teutch -22.04.2024 -5 mese -Diversitate&incluziune -46
Sibiu-Agnita-Colegiul " AT Laurian" -23.04.2024 -7 mese -Scoala altfel -82
Sibiu-Barghis-Sc.Gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfel -38
Sibiu-Bradeni-Sc.gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfel -32
Sibiu-Chirpar-Sc.Gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfe -60
Sibiu-Marpod-Sc Gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfel -38
Sibiu-Iacobeni-Sc.Gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfel -36
Sibiu-Pelisor-Sc.Gimnaziala -23.04.2024 -2 mese -Scoala altfel -34

Exceptand perioada pandemica,pasionatii tenisului de masa din Agnita si imprejurimi au participat an dupa an la aceasta mare sarbatoare prin actiunile organizate sub diverse titulaturi.
Asa cum am amintit deja,si in acest an suntem pregatiti sa organizam actiuni in scoli si alte locuri publice prin care sa promovam tenisul de masa pretutindeni prin "Diversitate si incluziune"!
Asadar,cu mic,cu mare,copii,parinti si bunici de toate culorile politice si straturi sociale,sunteti invitati cu totii sa ne acompaniati in caravana noastra sportiva,haideti sa ne bucuram impreuna de frumusetea si magia tenisului de masa!

"Don't forget the Promoters contest as well (The top 3 promoters who let people register the most celebration on our website) will be directly selected as WTTD 2025 promoter for next year.

Best!", mesaj de la ITTF Foundation.

Multumesc,Gabriel!
Inca de la prima noastra participare,cea din anul 2017,„Ziua mondiala a tenisului de masa” a constituit pentru noi toti o continua provocare.Ideea de a sarbatori tenisul de masa,adica ceva ce-ti place „jucandu-te”,oriunde,oricum si cu oricine,a fost imbratisata fara rezerve de catre practicantii ping-pongului din Agnita.Conectati in permanenta la „canalul” de informare al Amaturului,care reprezenta contactul nostru cu exteriorul,beneficiind de-a lungul acestor 7 ani si de suportul neconditionat al unor „baieti adevarati”, pasionati si dedicati cauzei, dintre care amintesc in primul rand pe regretatul Marcel Giosan,pe Claudiu Vela si,mai apoi,pe Gabriel Daraba,am continuat sa transmitem si la altii din placerea de a juca ping-pong!In fiecare aprilie din toti acesti ani,cu exceptia celor 2 pandemici,am aprins flacara pasiunii noastre in toate scolile din Agnita si din localitatile invecinate,uneori pe strada sau in curtile si garajele oamenilor,peste tot unde se putea amplasa o masa de tenis si batea o inima la unison cu a noastra!Si ,chiar daca am ramas „de capul nostru” dupa ce ni s-a desfintat clubul de tenis de masa din Agnita,nu ne-am ”desumflat” si am continuat sa ne exercitam misiunea/pasiunea.Aprecierile primite din toate partile ne-au bucurat si am continuat sa mentinem nealterata pasiunea pentru acest sport multumind intotdeauna celor care ne-au sprijinit sub o forma sau alta,asa cum erorile comise ne-au intarit si mai mult.
Va multumim tuturor pentru suportul acordat de-a lungul anilor,moral sau material,si va dorim sa pastrati vie flacara pasiunii pentru tenisul de masa in Amatur.

Adevarata imagine a sarbatoririi WTTD este aceasta, bro, adica bucuria surprinsa pe chipurile iubitorilor de t.t. de orice varsta, de oriunde, si nu neaparat turneele B organizate in numele acestei zile, punctate in Amatur.
Diversitate si incluziune. Asta ai adus in evenimentele organizate si in imaginile postate.
Inima si spirit vesnic tinere. Weel done, bro !

WTTD 2024 - Turneul veteranilor, Old Boys Club, Agnita, SB, RO, 21.04.2024

In cadrul manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei mondiale a tenisului de masa 2024, duminica 21.04.2024, cu incepere de la ora 16:00, s-a desfasurat in Agnita, in, probabil, cel mai vechi club de tenis de masa din zona, dar sigur cel mai celebru - Old Boys Club - Pivnita lui Feri, turneul veteranilor.
Este o placere sa vezi entuziasmul cu care participantii, unii dintre ei septagenari, trecuti de ,,a doua tinerete,, dar debordanti in joc, majoritatea dintre ei membri sau obisnuiti ai clubului, isi etaleaza experienta, fidelitatea, placerea si pasiunea pentru acest minunat sport.
Scriind aceste randuri gandul imi fuge spre seniorul Sufletel Emil, Alba Iulia, nonagenar, pe care l-am intalnit recent si caruia i-am rememorat evenimente si destainuit amintiri din turneele Amatur in care ne-am intersectat, despre premiile primite de domnia sa din partea Amatur in calitate de veteran si pasionat al tenisului de masa, pentru promovarea acestui atat de frumos sport.
Aceasta inseamna adevarata Pasiune !

O regasiti si in imaginile urmatoare:

Salut tuturor!
Anul acesta am fost selectionat printre cei 32 de promotori WTTD 2024 din toata lumea:13 din Africa,7 din Americi,5 din Asia si 7 din Europa!
M-am simtit onorat in aceasta (noua) postura chiar si numai pentru faptul ca am fost reprezentantul Romaniei (singurul,pe undeva si al Amaturului) in efortul nostru comun de a promova tenisul de masa in intreaga lume,
Sar peste "nimicurile" celor trei luni de zile de pregatiri "WTTD 2024 in Agnita si imprejurimi"...........
unde,fara falsa modestie,ar trebui sa ma laud pe mine si pe colaboratorii mei apropiati:Raul Cioca si Iuliu Zedler,pe Gabriel Daraba,foarte prompt in transmiterea informatiilor furnizate,pe ceilalti colegi de tenis de la old-boys,pe copiii de la sala pentru solidaritate,multumesc tuturor,baietiiiiii!.........
O sa va spun despre bucuria de a juca tenis de masa ,adunand oamenii impreuna,concentrandu-ne mai putin pe competitie si mai mult pe participare,pe distractie,precum si pe universalitatea si incluziunea sociala pe care o reprezinta sportul!
Imbratisand "Diversitatea si Incluziunea",tema propusa in acest an,WTTD 2024 intareste convingerea ca fiecare persoana are dreptul de a se bucura de tenis de masa,facandu-l un simbol al unitatii,egalitatii si respectului reciproc intre oameni peste tot in lume.
Pentru mine,WTTD 2024 a fost o provocare pe masura celor aproape 65 de ani,o experienta incredibila pe care,chiar daca nu au iesit toate perfect in aceste trei luni de zile,as fi gata s-o repet si in anii urmatori pentru ca:
Tenisul de masa e pentru toti!
Tenisul de masa e pentru sanatate!
Tenisul de masa e pentru viata!

Filmarea cu drona a fost realizata de Adi-Vizual in incinta Bisericii Evanghelice Agnita,locatie situata in "Parcul GD Teutsch",aceeasi locatie gazduind si Scoala Gimnaziala GD Teutsch,fosta Sc.Generala nr.1,scoala unde majoritatea dintre noi ne-am inceput drumul in viata..
Inspirati de prezentul Logo,"Diversitate si incluziune",prin actiunea noastra de aici am incercat sa evidentiem,in mod simbolic,rolul important in cresterea si educatia oamenilor pe care il are scoala,biserica si sportul pe tot parcursul vietii,generand fiintei umane puterea mintii,puritatea sufletului si sanatatea corpului!

Back
Sus