puiu organizator tehnic 23 Apr 2023 #81 FlorinBN a spus: Va rog sa postati superioare E/O, Eliminatorii E/O si A/H ... nu puteti sari direct la clasamente. Click pentru a extinde... Sper ca maine nu e prea tarziu laptopul a ramas la sala
FlorinBN a spus: Va rog sa postati superioare E/O, Eliminatorii E/O si A/H ... nu puteti sari direct la clasamente. Click pentru a extinde... Sper ca maine nu e prea tarziu laptopul a ramas la sala
puiu organizator tehnic 23 Apr 2023 #82 Pt ca am jucat am incercat sa pun esentialul printre picaturi . Maine voi posta corespunzator toate datele.
Pt ca am jucat am incercat sa pun esentialul printre picaturi . Maine voi posta corespunzator toate datele.
puiu organizator tehnic 23 Apr 2023 #84 FlorinBN a spus: Va rog sa postati superioare E/O, Eliminatorii E/O si A/H ... nu puteti sari direct la clasamente. Click pentru a extinde... Nu am vrut sa va incurc. Maine postez tot desfasuratorul.
FlorinBN a spus: Va rog sa postati superioare E/O, Eliminatorii E/O si A/H ... nu puteti sari direct la clasamente. Click pentru a extinde... Nu am vrut sa va incurc. Maine postez tot desfasuratorul.
puiu organizator tehnic 23 Apr 2023 #85 puiu a spus: Pt ca am jucat am incercat sa pun esentialul printre picaturi . Maine voi posta corespunzator toate datele. Click pentru a extinde... Mulțumesc de intelegere
puiu a spus: Pt ca am jucat am incercat sa pun esentialul printre picaturi . Maine voi posta corespunzator toate datele. Click pentru a extinde... Mulțumesc de intelegere
Busuioc Andrei junior 25 Apr 2023 #88 multumim organizatorilor , le doresc sanatate sa pastreze obiceiul