AmaTur: Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Suceava - 07.04.2019 (E+O+A+I)

Clasament Incepatori

1.
Pacuraru Cristian - Suceava.jpg
Pacuraru Cristian - Suceava
2.
Grimaliuc Alexandru - Suceava.jpg
Grimaliuc Alexandru - Suceava
3 -- 4
Savka Iana - Cernauti.jpg
Savka Iana - Cernauti
Zamfirache Ioan - Botosani.jpg
Zamfirache Ioan - Botoșani
5 -- 8
Bobu Stefan Minodor - Targu Neamț
Tanase Cosmin - Câmpulung Mold
Vlaisan Georgica - Vicovu de Jos
Ionescu Aurelian - Câmpulung Mold
9 -- 2v gr.sup.
Sahlean Alexandru Silvestru - Partestii de Jos
10 -- 13 1v gr.sup.
Oghinciuc Cristi - Tisauti
Grusca Narcis - Gura Humorului
Maciuc Razvan - Suceava
Ciobanu David Florin - Suceava
14 -- 16 0v gr.sup.
Pascariu Vasile - Suceava
Lazaroff Toma - Suceava
Chitan Emanuele - Suceava
17 -- 21 1v gr.inf.
Lazar Lavinia - Salcea
Lazaroff Filip - Suceava
Bodnar Cosmin - Vicovu de Sus
Lupu Stefan - Suceava
Iacoban Marinel-Ionel - Partestii de Jos
22 -- 24 0v gr.inf.
Apetroaei Mircea - Suceava
Gavrilei Adelina - Câmpulung Mold
Iavorenciuc Stefan - Suceava

Eliminatorii AVANSATI

1. Balau Laurentiu
-------------------- Balau Laurentiu 3-0
16. Bye
----------------------------------- Balau Laurentiu 3-1
9. Aldea Nelu
-------------------- Tanase Gabi 3-2
8. Tanase Gabi
-------------------------------------------------- Petrescu Claudiu 3-2
5. Lucic Corneliu
-------------------- Lucic Corneliu 3-0
12. Bye
----------------------------------- Petrescu Claudiu 3-1
13. Bye
-------------------- Petrescu Claudiu 3-0
4. Petrescu Claudiu

----------------------------------------------------------------- Petrescu Claudiu 3-1

3. Pavlenko Iustina Cristina
-------------------- Pavlenko Iustina Cristina 3-0
14. Bye
----------------------------------- Pavlenko Iustina Cristina 3-2
11. Bye
-------------------- Rauh Andrei 3-0
6. Rauh Andrei
-------------------------------------------------- Vicovanu Petru 3-1
7. Vicovanu Petru
-------------------- Vicovanu Petru 3-0
10. Ursulean Daniel
----------------------------------- Vicovanu Petru 3-0
15. Bye
-------------------- Simionese Ovidiu 3-0
2. Simionese Ovidiu

Ultima editare:
Clasament AVANSATI

1.
Petrescu Claudiu - Putna.jpg
Petrescu Claudiu - Putna
2.
Vicovanu Petru - Horodnic de Jos.jpg
Vicovanu Petru - Horodnic de Jos
3 -- 4
Balau Laurentiu - Falticeni.jpg
Balau Laurentiu - Fălticeni
Pavlenko Iustina Cristina - Ucraina.jpg
Pavlenko Iustina Cristina - Ucraina
5 -- 8
Lucic Corneliu - Suceava
Simionese Ovidiu - Granicesti
Tanase Gabi - Suceava
Rauh Andrei - Moldova
9 -- 10
Ursulean Daniel - Straja
Aldea Nelu - Fălticeni
11 -- 16 1v gr.sup.
Danila Anton - Câmpulung Mold
Mihalea Lucian - Suceava
Pogorevici Mircea - Gura Humorului
Morosan Ionel - Granicesti
Salavastru Petru - Botoșani
Simionese Sorin Gabriel - Granicesti
17 -- 20 0v gr.sup.
Cotoara Toader - Suceava
Morosan Mihai - Granicesti
Albu Constantin - Suceava
Flutur Ghita - Granicesti
21 -- 2v gr.inf.
Sofian Corneliu - Suceava
22 -- 24 1v gr.inf.
Vieru Costica - Botoșani
Ianos Valentin - Suceava
Brandusan Lucian - Rădăuți
25 -- 27 0v gr.inf.
Zepciuc Marius - Granicesti
Calancea Dragos - Siret
Iavorenciuc Cristi - Suceava

Felicitari castigatorilor acestui turneu.In legatura cu organizarea ar fi de mentionat o nemultumire legata de organizarea acestui turneu .Este vorba de mingile de competitie puse la dispozitie de organizator.In discursul de la inceputul turneului dl. prof. Cojocaru ne-a spus ca nu ne poate pune la dispozitie mingile Butterfly pentru ca nu are destule ,dar incepand cu grupele superioare se va juca cu acele mingi.Ne-a pus la dispozitie mingi stiga perform de 3 stele de slaba calitate si foarte,foarte uzate.Din pacate si grupele superioare tot cu acele mingi sa jucat ceea ce a influentat mult calitatea jocului. In rest felicitari pentru cursivitate si sper ca pe viitor organizatorul nu se va mai zgarci in legatura cu calitatea mingilor (tin sa mentionez ca fiind un turneu B+ organizat cu ocazia WTT day se pare ca organizatorul a primit ceva mingi Butterfly de la sponsori).Vreau desemeni sa-l felicit pe dl. Catalin Cozma (din Fălticeni ) pentru altruism si generozitate . Sper ca gestul facut de domnul Cozma sa fi meritat si cupele trimise de dumnealui la Suceava sa fi ajuns in posesia unor copii care merita sa fie incurajati in practicarea acestui minunat sport desi nu s-au clasat pe primele locuri(de exemplul Ovidiu ,fiul meu s-a clasat pe locurile 5-8 la avansati si a primit doar o diploma). Expun aceste opinii in speranta ca pe viitor aceste nejunsuri nu vor mai fi.Multumesc !

Felicitari organizatorilor din Suceava,Nu am crezut ca un concurs B poate fi asa de puternic organizat si cu asa buni jucatori.Neam simtit mai bine ca acasa.Chiar am primit pre multa atentie.....SUCES IN CONTINUARE!!!!!

Felicitari castigatorilor acestui turneu.In legatura cu organizarea ar fi de mentionat o nemultumire legata de organizarea acestui turneu .Este vorba de mingile de competitie puse la dispozitie de organizator.In discursul de la inceputul turneului dl. prof. Cojocaru ne-a spus ca nu ne poate pune la dispozitie mingile Butterfly pentru ca nu are destule ,dar incepand cu grupele superioare se va juca cu acele mingi.Ne-a pus la dispozitie mingi stiga perform de 3 stele de slaba calitate si foarte,foarte uzate.Din pacate si grupele superioare tot cu acele mingi sa jucat ceea ce a influentat mult calitatea jocului. In rest felicitari pentru cursivitate si sper ca pe viitor organizatorul nu se va mai zgarci in legatura cu calitatea mingilor (tin sa mentionez ca fiind un turneu B+ organizat cu ocazia WTT day se pare ca organizatorul a primit ceva mingi Butterfly de la sponsori).Vreau desemeni sa-l felicit pe dl. Catalin Cozma (din Fălticeni ) pentru altruism si generozitate . Sper ca gestul facut de domnul Cozma sa fi meritat si cupele trimise de dumnealui la Suceava sa fi ajuns in posesia unor copii care merita sa fie incurajati in practicarea acestui minunat sport desi nu s-au clasat pe primele locuri(de exemplul Ovidiu ,fiul meu s-a clasat pe locurile 5-8 la avansati si a primit doar o diploma). Expun aceste opinii in speranta ca pe viitor aceste nejunsuri nu vor mai fi.Multumesc !

Cu scuzele de rigoare o sa intervin!
La dispozitia turneului am avut 8 mingi oficiale. Nu cred ca sunt suficiente pentru 12 mese. Cu alte cuvinte e posibil ca nu toata lumea se apuce se joace cu acelea mingi sau cel putin nu in fazele inferioare ale competitiei. Sferturile de finala, semifinalele si finala s-au jucat cu mingi oficiale, eu cel putin asta am oferit iar cei de la Elite/Open au jucat de la inceputul turneului cu acelea mingi!!!
V-am oferit in compensatie mingi STIGA si GEWO, astea le am in dotare, iar daca nu va convenea mingea se putea schimba cum am si facut de mai multe ori in cadrul turneului!
TOATE CUPELE si DIPLOMELE pentru locurile 5-8 au fost procurate din fondurile Asociatie Sportive STEFAN CEL MARE Suceava, fond la care contribuim prin participarea la turneele oferite de ASSCMSv!
Acestea cupe, in numar de 20 buc., au fost oferite castigatorilor de la toate categoriile: 4 cupe la Elite/Open, 4 cupe la Avansati, 4 cupe la Incepatori si 8 Cupe la Dublu.
Din partea AmaTur am avut medaliile + diplomele pentru locurile 1-4.
Prin renuntarea la turneul din Fălticeni, Suceava a primit in plus 4 mingi, 8 medalii si 8 diplome!

Cine nu stie, comentează .
Când organizezi un turneu și ai sub 100 jucători ,dă cu minus și la 35 lei
Atmosfera plăcută, jucători super,
Păcat că nu mi-am adjudecat o cupă, căci frumoase mai erau.
A fost un turneu frumos de ziua noastră a jucătorilor de tenis de masă .
Să ne ție Dumnezeu n?ravul și la cât mai multe intalniri !!!

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

Felicitari organizatorilor din Suceava,Nu am crezut ca un concurs B poate fi asa de puternic organizat si cu asa buni jucatori.Neam simtit mai bine ca acasa.Chiar am primit pre multa atentie.....SUCES IN CONTINUARE!!!!!
A fost intradevar un turneu foarte puternic , disputat si echilibrat.

P.S.- open-ul a primit mingi Butterfly de la primul meci :)

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

Cu scuzele de rigoare o sa intervin!
La dispozitia turneului am avut 8 mingi oficiale. Nu cred ca sunt suficiente pentru 12 mese. Cu alte cuvinte e posibil ca nu toata lumea se apuce se joace cu acelea mingi sau cel putin nu in fazele inferioare ale competitiei. Sferturile de finala, semifinalele si finala s-au jucat cu mingi oficiale, eu cel putin asta am oferit iar cei de la Elite/Open au jucat de la inceputul turneului cu acelea mingi!!!
V-am oferit in compensatie mingi STIGA si GEWO, astea le am in dotare, iar daca nu va convenea mingea se putea schimba cum am si facut de mai multe ori in cadrul turneului!
TOATE CUPELE si DIPLOMELE pentru locurile 5-8 au fost procurate din fondurile Asociatie Sportive STEFAN CEL MARE Suceava, fond la care contribuim prin participarea la turneele oferite de ASSCMSv!
Acestea cupe, in numar de 20 buc., au fost oferite castigatorilor de la toate categoriile: 4 cupe la Elite/Open, 4 cupe la Avansati, 4 cupe la Incepatori si 8 Cupe la Dublu.
Din partea AmaTur am avut medaliile + diplomele pentru locurile 1-4.
Prin renuntarea la turneul din Fălticeni, Suceava a primit in plus 4 mingi, 8 medalii si 8 diplome!

Sunt multumit de raspuns.Sunt sigur ca pe viitor nu vor mai fi probleme cu mingile (cum nici nu au fost pana la acest turneu).Imi cer scuze in legatura cu medaliile si cupele. Uitasem de competitia de dublu si de premiile oferite acolo. Mult succes in continuare.

Back
Sus