Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Ba da. :lol: Despre Omega III v-am spus parerea mea. Nu le-am simtit. Zeta au fost insa mai interesante. Topsheetul putin mai dur si un fasait asemanator cu Tenergy. Nu am jucat mult cu ele pt ca nu erau ale mele. Tot ce pot sa va spun este ca sunt f bune pt BH.
Am jucat si eu cu xiom zeta versiunea euro, tot pe bh cateva luni, e diferita de omega se simte mai hard asa, as zice ca duritate medium, nu este o fata grea chiar destul de usoara, are alt feeling, viteza si spin, mi-a placut si o recomand.
Intre xiom zeta euro si xiom omega III euro dupa ce le-am probat cateva zile, omega III nu avea ca saritura, ca feeling ceva spectaculos, se simtea soft, zeta mi-a placut mai mult 'dinamica' ca saritura si spin. (ambele lipite si probate cu solutie pe baza de apa xiom I-bond si pe lemne Xiom Stradivarius si Tibhar Samsonov Alpha pe care a si ramas zeta aceste luni , Stradivarius cam prea rapid pt mine pe care nici nu l-am mai pastrat) - Acum fiecare cu gustul, simtu, mana si stilul lui de joc.
Multumesc pentru informatii...imi sunt de mare ajutor pentru ca vreau sa achizitionez o astfel de fata pe bh...oricum, daca mai stie cineva ceva despre ea e binevenit sa isi spuna parerea ...Momentan joc cu Omega III euro 2,0 pe bh...e o fata bunicica dar asa cum a spus si lumea nimic spectaculos la ea...
eu am jucat cu amandoua pe xiom aria; le-am lipit pe baza de apa si cu speed glue:
- xiom zeta sunt putintel mai grele (dupa mine)
- omega III te cam lasa la jocul de contre
- cu omega III trebuie sa lovesti mai deschis iar cu zeta ai un unghi mai mare in lovituri
- omega III transpira (la mine) si tb stearsa mai des, zeta nu
- durata de viata la zeta este mai mare
- spinul la zeta incurca mai mult
- lipiciul de pe zeta l-am dat mult mai usor jos
- numai bine