aladin
junior
Va rog niște pareri avizate și daca aceste lemne merg combinate cu fețe Butterfly Tenergy 05 FX (jucator bazat mai mult pe topspin light, nu neaparat pe viteza).
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
...e si asta o parere insa TBS a facut istorie in cariera sa de lemn, a demonstrat ca are valoare, e versatila...ca pretul e exagerat e posibil insa nu sunt bani aruncati in vant, eventual doar atunci daca vrei sa joace paleta singura...e aceeasi poveste ca si cu fetele tenergy...putini (amatori) stiu sa joace BINE cu aceste fete, asta nu inseamna ca nu sunt buneeu am jucat si cu tbs si cu ymlsc dar cu xiom omega iv pro max....si ymlsc mi s-a parut destul de rapid si destul de controlabil...este mult mai bun decat tbs...eu am jucat cu cateva lemne dar.....tbs,tb alc,tb zlf,viscaria...bani aruncati in vant....asta-i parerea mea
...mana formata ca sa ce?...daca pui fete ALL de 1.8 ai o paleta numai buna de invatat...daca pui tenergy 05...obtii ceva frumos dar "salbatic"... nu uita, paleta e formata din lemn si fete ... iar este mai recomnadat sa schimbi vitezele de la fete si nu de la lemn ... acest lucru face sa fie TBS un mare campion ... poti sa cresti pe acest lemn, iar cand ai crescut mare nu trebuie sa-l schimbi, schimbi doar fetele...ptr tbs trebuie sa ai mana formata....asta e destul de greu