Felicitari participantilor si organizatorilor si doar pentru ca inainte de inceperea turneului ni s-a solicitat sa revenim cu feedback (menit sa creasca valoric viitoarele turnee aorganizate la Comanesti), as avea urmatoarele mentiuni:
1 - Fiind un turneu A+, frumos ar fii ca la urmatoarele editii sa avetii tabele de scor.
2 - Mantinelele au fost insuficiente, a fost turneul in care am avut parte de cele mai multe intreruperi, stopuri si interventii in spatiul de joc ale persoanelor de pe margine si totodata turneul in care m-am deplasat cel mai mult pentru a recupera mingea.
4 - Asigurati mantinele care sa impiedice accesul mingiilor sub tribune sau scaunele destinate spectatorilor.
5 - Transmiteti pe retelele de sociale meciurile, macar pe cele din fazele superioare.
6 - Asigurati apa pentru toti participantii pe intreaga desfasurare a turneului.
Sper ca feedback-ul meu sa fie luat precum a fost solicitat, ci anume constructiv.
Tinand cont ca a fost prima mea medalie la un turneu A / A+, acest turneu va ramane cu siguranta in sufletul meu, cu atat mai mult cu cat la acest turneu la categoria hobby, cu exceptia locului 2 din clasamentul general, au participat aproape toti cei mai bine clasati la aceasta categorie, locurile:1,3,4,6,7, sma.
Cu toate ca m-a invins iarba locului 1 (apropo, poate o interzice totusi cineva

), am plecat extrem de bucuros de la acest turneu si vreau sa le multumesc si adversarilor mei alaturi de care am avut parte de meciuri thriler: Laza Gabriel; Corodeanu Mihai; Pohrib Danut.
S-aveti parte doar de bine.