AmaTur: Turneu A+ Zilele Comanestiului ed XV -sambata.03.08 H/O duminica 04.08.A/E

Despre concurs, a fost unul reusit. Felicitari organizatorilor.
Sugestie: cand se fac grupe superioare de 3 este nevoie de mai multe mese. La alte concursuri se jucau 3 grupe la doua mese, scade si probabilitatea sa joci doua meciuri la rand, ex 2-3 (2-3 din cealalta grupa) 1-3.

Felicitări organizatorilor pentru condițiile excelente asigurate în desfășurarea turneului, precum și a ospitalității deosebite!
De asemenea, felicitări laureaților concursului dar și celorlalți participanți!
Vom reveni cu mult drag!

Mulțumesc frumos pentru urări domn Petrus, de data asta nu am facut mare lucru, doar mi am pastrat pozitia, culoarul m a favorizat aparent. Felicitari tuturor pentru rezultatele obținute, mai ales lui Dumitru gheorghe, care a facut surpriza turneului, atat in superioare, cat si pe parcursul tabloului, si bineînțeles, lui tibarna, care devine din ce in ce mai bun.
Am inceput ziua putin cu stangul, crezand ca sala este de vina, dar pana la finalul grupei inferioare m am obișnuit si cu lumina si cu săritura meselor, ar fi fost si mai bine daca ar mai fi exista niste mantinele pe lateral, dar per total mi s a parut o sala foarte buna. Nu ma asteptam sa gasesc ceva bun de mancare, la rg mures s a ridicat din umeri, aici a existat pentru toata lumea ce trebuie, inclusiv mancare de post, ceea ce apreciez foarte mult, multumesc frumos organizatorilor pentru gazduirea buna si desfasurarea optima a turneului, cu siguranta voi reveni.
O zi frumoasă tuturor si sa ne revedem cu bine la Tg Jiu!

#Kuma Academy

Felicitari participantilor si organizatorilor si doar pentru ca inainte de inceperea turneului ni s-a solicitat sa revenim cu feedback (menit sa creasca valoric viitoarele turnee aorganizate la Comanesti), as avea urmatoarele mentiuni:

1 - Fiind un turneu A+, frumos ar fii ca la urmatoarele editii sa avetii tabele de scor.
2 - Mantinelele au fost insuficiente, a fost turneul in care am avut parte de cele mai multe intreruperi, stopuri si interventii in spatiul de joc ale persoanelor de pe margine si totodata turneul in care m-am deplasat cel mai mult pentru a recupera mingea.
4 - Asigurati mantinele care sa impiedice accesul mingiilor sub tribune sau scaunele destinate spectatorilor.
5 - Transmiteti pe retelele de sociale meciurile, macar pe cele din fazele superioare.
6 - Asigurati apa pentru toti participantii pe intreaga desfasurare a turneului.

Sper ca feedback-ul meu sa fie luat precum a fost solicitat, ci anume constructiv.

Tinand cont ca a fost prima mea medalie la un turneu A / A+, acest turneu va ramane cu siguranta in sufletul meu, cu atat mai mult cu cat la acest turneu la categoria hobby, cu exceptia locului 2 din clasamentul general, au participat aproape toti cei mai bine clasati la aceasta categorie, locurile:1,3,4,6,7, sma.
Cu toate ca m-a invins iarba locului 1 (apropo, poate o interzice totusi cineva 😉 ), am plecat extrem de bucuros de la acest turneu si vreau sa le multumesc si adversarilor mei alaturi de care am avut parte de meciuri thriler: Laza Gabriel; Corodeanu Mihai; Pohrib Danut.

S-aveti parte doar de bine.​

Felicitari participantilor si organizatorilor si doar pentru ca inainte de inceperea turneului ni s-a solicitat sa revenim cu feedback (menit sa creasca valoric viitoarele turnee aorganizate la Comanesti), as avea urmatoarele mentiuni:

1 - Fiind un turneu A+, frumos ar fii ca la urmatoarele editii sa avetii tabele de scor.
2 - Mantinelele au fost insuficiente, a fost turneul in care am avut parte de cele mai multe intreruperi, stopuri si interventii in spatiul de joc ale persoanelor de pe margine si totodata turneul in care m-am deplasat cel mai mult pentru a recupera mingea.
4 - Asigurati mantinele care sa impiedice accesul mingiilor sub tribune sau scaunele destinate spectatorilor.
5 - Transmiteti pe retelele de sociale meciurile, macar pe cele din fazele superioare.
6 - Asigurati apa pentru toti participantii pe intreaga desfasurare a turneului.

Sper ca feedback-ul meu sa fie luat precum a fost solicitat, ci anume constructiv.

Tinand cont ca a fost prima mea medalie la un turneu A / A+, acest turneu va ramane cu siguranta in sufletul meu, cu atat mai mult cu cat la acest turneu la categoria hobby, cu exceptia locului 2 din clasamentul general, au participat aproape toti cei mai bine clasati la aceasta categorie, locurile:1,3,4,6,7, sma.
Cu toate ca m-a invins iarba locului 1 (apropo, poate o interzice totusi cineva 😉 ), am plecat extrem de bucuros de la acest turneu si vreau sa le multumesc si adversarilor mei alaturi de care am avut parte de meciuri thriler: Laza Gabriel; Corodeanu Mihai; Pohrib Danut.

S-aveti parte doar de bine.​

Iarba a invins-o și pe Bernie azi ...dar dusa la un nivel sublim de Manika Batra ...asa ca nu fii dezamagit se poate și.mai rau( anti)😁😁😁

Back
Sus