Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Nu doresc să polemizez însă înainte de a vă preocupa de alte echipe vă rog să aveți grijă de dvs. (Postarea 552 de la Sesizări către echipa Amatur).Multumim pentru incredere!
Noi nu prea suntem cu pariurile, asa ca preferam sa pastram paletele. Lotul promitem sa il folosim responsabil si echitabil pentru toata lumea si sa evitam nets-urile si tus-urile.
Cat despre regulament, ar fi util sa ne uitam toti cu aceeasi atentie si la eligibilitatea celorlalte rezerve, inclusiv pe la Iasi.
Ne vedem la masa de joc, cu mult spin in palete!![]()
Salutare. Sunt foarte bine, multumesc!Nu doresc să polemizez însă înainte de a vă preocupa de alte echipe vă rog să aveți grijă de dvs. (Postarea 552 de la Sesizări către echipa Amatur).
Pai lucrurile sunt foarte clare. Fata nu are drept de joc pentru ca nu are decât 4 turnee în loc de 5 în perioada menționată în regulament. Sigur echipa Amatur se va autosesiza.Nu doresc să polemizez însă înainte de a vă preocupa de alte echipe vă rog să aveți grijă de dvs. (Postarea 552 de la Sesizări către echipa Amatur).
În acest caz, rezervă la elite va fi Acatrinei Daniel! MulțumimBună ziua,
La atenționările primite, am verificat și, din păcate, s-au strecurat 2 erori. Ambele legate de perioada în care jucătorii trebuie să bifeze cele 5 apariții pentru a avea dreptul de a participa la ediția din acest an a concursului nostru.
Prima greșeală îmi aparține. Deși am anunțat în topicul INFO că vom lua în calcul inclusiv concursurile din weekend-ul trecut, am uitat sî modific acest lucru și în regulament unde a rămas data de 31-martie-2026 ca dată finală care poate puncta. Am modificat acum și în Regulamentul de pe prima pagină. În Top 4 de pe amatur.ro a rămas din păcate condiția ca un jucător să bifeze cele 5 concursuri în ultimele 12 luni. Din acest motiv, sunt unii jucători care apar acolo dar nu au drept de joc. Până acum, este înscrisă doar Andreea Postudor (care are doar 4 turnee Amatur în perioada regulamentară), motiv pentru care, în acest an nu are drept de joc.
Îmi cer scuze pentru neplăcerile create.
Cand rezerva e mai buna ca titularul .....suna a harakiri.....am.mai vazut la prietenul meu Sorin odata ,cred ca a jucat un meci .....sper sa nu ai soarta lui .....te salut ibericuleÎn acest caz, rezervă la elite va fi Acatrinei Daniel! Mulțumim![]()
Vă salut!Salutare,
Echipele secundare când se pot înscrie ?
Mulțumesc.
Jucatorul Ilas George nr. 2 la hobby pe Bihor, il inlocuieste pe Macai Catalin care nu poate participa in perioada respectivaSe inscrie echipa Bihor 1
Balogh Attila - elite
Birtalan Laszlo - open
Tose Cristian - avansati
Macai Catalin - hobby
Echipele 2, 3, 4 stau cu motoarele turate si asteapta sa prinda startul
Se înscrie echipa Maramureș :
Elite : Galban Calin
Open: Nistor Alexandru
Avansați : Borbeiu Raul
Hobby: Borbeiu Paul
Rezervă elite : Takacs Csaba