AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (12 Cititori)

Ar mai fi o forma de participare sau chiar doua:
- 1 - Sa nu se mai tina cont de clasamentul Hobbby, Avansati, Open si Elite (un fel de Master pe judete) si nu or sa mai fie probleme.
- 2 - Sa se revina la definitia de Hobby, Avansati, Open si Elite si sa nu se mai schimbe regulamentul pentru 2 - 3 persoane care nu indeplinessc conditiile. (Dar nici asa un jucator de Open trebuie sa joace la Open si nu la Hobby, Intr-un meci Open - Hobby, cel de la Hobby nu are nici o sansa de castig.
Valoarea participantilor trebuie facuta la sfarsitul lunii precedente concursului. Cine ajung in fruntea clasamentului, in luna dinaintea concursului, aceea sa mearga la concurs.
Nu ai cum sa spui ca faci medie de cifre, pentru ca altfel te trezesti cu jucator de open la nivel de hobby. Se in curca problema si mai mult, cu media ultimilor 5 ani, Pai daca esti bun ajungi la ELITE, in perioada asta, si vorba lui Catalin mai trebuie si cineva sau doi din superliga.
Avem un concurs, tip AMATUR, si trebuie respectate regulile acestui tip de miscare sportiva. Nu trebuie sa deviem cu tot felul de adnotari si "imbunatatiri" asa cum se intampla la Butterflay si chiar si la XIOM unde nu sunt inclusi in echipe, colegii de la HOBBY.
In nici un regulament nu scrie si nu obliga pe nimeni, ca echipa locala sa castige competitia.
Hai sa fim, cu totii Fair Play si sa ne bucuram de aceasta miscare sportiva, AMATUR.

Bună seara.Îmi cer scuze dacă nu am văzut dar care este ora de începere a turneului de sîmbătă și duminică?Vă mulțumesc

Bună seara.Îmi cer scuze dacă nu am văzut dar care este ora de începere a turneului de sîmbătă și duminică?Vă mulțumesc
Bună seara,
Sâmbătă, festivitatea de deschidere începe la ora 09:00 iar apoi se continuă cu meciurile. Duminică, meciurile de pe tabloul principal încep la ora 09:00 iar meciurile de pe tabloul secundar încep la 11:00.

De-abia am inscris echipa si incepem si cu modificarile:
La Braila, la open va participa Dimache Marian, ceilalti de deasupra nu pot participa din diverse motive...

Deja au inceput antrenamentele
:cool:

Sa va traiasca Hobitu! Oare face fata? 😂
nu mai inteleg nimic, 2023 la hobby si 2026 numai la avansati si open si poate juca la hobby, poate sa-mi explice cineva? adica in 2026 n-are nici un concurs la hobby
daca ma bag la hobby nu garantez ca nu pierd meci

ETAPA 1 a înscrierilor la cea de-a șaptea ediție a BUTTERFLY Romanian 🇷🇴 Table Tennis Team Cup 🏆 - In Memoriam Rocsana Șipoș 🙏 s-a încheiat. Au rămas 1️⃣7️⃣ locuri disponibile pentru următoarele echipe ale județelor deja înscrise. (Art. 8 din Regulament)🏓

ETAPA 2 (04.05.2026 - 10.05.2026)📆

BQ3Lzfn.md.jpg

nu mai inteleg nimic, 2023 la hobby si 2026 numai la avansati si open si poate juca la hobby, poate sa-mi explice cineva? adica in 2026 n-are nici un concurs la hobby
daca ma bag la hobby nu garantez ca nu pierd meci
17.5. Prin modificările regulamentului, în fiecare an, încercăm să eliminăm necinstea și să promovăm corectitudinea și FAIR-PLAY-ul.
Eu cred ca este o scapare a actualului regulament si trebuie corectata cu proxima ocazie.
Un jucator cu medie de Open, sa joace la Hobby?!!!
Vorbim de un Jucator care termina in 9-16 la turneu de categoria Open (nu amestecat Avansati/Open).
Poate ca jucatorul respectiv nu are nicio vina, insa este expus inutil.
Daca, prin absurd, nu mai poate fi efectuata modificarea din regulamentului, ar fi moral ca cine a inscris echipa sa faca corectia necesara.
Situatia este total impotriva principiului de FAIR-PLAY.
Daca nu se va corecta nimic, sa nu ne mai intrebam de unde si de ce.

Se inscriu din Bihor urmatoarele echipe in etapa II:

Bihor 2
Tic Ioan - elite
Szalay Liviu - open
Badescu Lucian - avansati
Ilas Gheorghe - hobby

Bihor 3
Sorin Inu Moise - elite
Crisan Cristian - open
Antal Kevin - avansati
Botnaru Alex - hobby

CLUJ 2
•Borsan Petru- ELITE
•Gaborean Bogdan- OPEN
•Băican Cristian-AVANSATI
•Simion Luana- HOBBY
Rezervă :
•Marchis Maximilian - ELITE

CLUJ 3
•Borsan David- ELITE
•Solyom Sandor- OPEN
•Pop Daniel- AVANSAȚI
•Puiac Elvis- HOBBY
Rezervă :
•Davidoiu Gabriela- HOBBY

Sa mi explice si mie cineva cum e posibil ca in 2026 tot anul sa joci avansati si open toate turneele si sa poti juca la hobby

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus