Rezerva la Open: Cozma GheorgheEchipa 1 Bistrița Năsăud
Apian Florin
Bălan Viorel
Darosi Alin
Scripeț Ovidiu
... cu rezerva mai vedem, încă se joacă în Calificări![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Rezerva la Open: Cozma GheorgheEchipa 1 Bistrița Năsăud
Apian Florin
Bălan Viorel
Darosi Alin
Scripeț Ovidiu
... cu rezerva mai vedem, încă se joacă în Calificări![]()
Langa
Deci sa intervina incremenirea dupa o promovareAici cred că este o scăpare a regulamentului.
Pe de o parte este firesc să recompensezi progresul, nu încremenirea, câteodată nejustificată, în categorie.
Pe de altă parte, era probabil mai oportună regula prin care după două promovări de categorie succesive se lua în considerare cea superioară.
Deci sa intervina incremenirea dupa o promovare... Eu cred ca regula e corecta, omul are clar dreptul sa vina din toate punctele de vedere si legal si moral si oricum... Pe viitor eu as cere mai multe turnee pentru dreptul de participare...5 intr-un an mi se par prea putine...Deci sa promovam o data, progresul jucatorului si apoi participarea spre beneficiul celorlalti .
Jucătorii din județe mai "mici" pot participa de-a lungul anului la turnee la fel ca și jucătorii din județele mai mari. In acest fel pot ajunge mai sus in clasament. In plus, regulamentul turneului se știe de mult și e același pentru toți. Unul din motivele participării mele de peste an la turneele Amatur este chiar calificarea la acest minunat turneu Butterfly. E târziu să ai pretenții cu 2 săptămâni înainte de turneu. Sau se fac comentarii doar de dragul conversației?Asteptam si echipele CJ 8 , 9 si 10! Superb regulament! Cu tot respectul pentru numarul mai mare de jucatori din judetele mai mari!
E de-a dreptul frumos! Parca suntem in champions league la fotbal!
Am reactionat logic si pertinent, fara sa jignesc pe nimeni! Nu "am pretentii" de nici un fel dar ceea ce am avut de spus e legat strict de ziua asta, nu puteam sa anticipez ca cei din cluj vor inscrie 10 echipe , altii 8,7,6 si restul nu conteaza!Jucătorii din județe mai "mici" pot participa de-a lungul anului la turnee la fel ca și jucătorii din județele mai mari. In acest fel pot ajunge mai sus in clasament. In plus, regulamentul turneului se știe de mult și e același pentru toți. Unul din motivele participării mele de peste an la turneele Amatur este chiar calificarea la acest minunat turneu Butterfly. E târziu să ai pretenții cu 2 săptămâni înainte de turneu. Sau se fac comentarii doar de dragul conversației?
Jucătorii din județe mai "mici" pot participa de-a lungul anului la turnee la fel ca și jucătorii din județele mai mari. In acest fel pot ajunge mai sus in clasament. In plus, regulamentul turneului se știe de mult și e același pentru toți. Unul din motivele participării mele de peste an la turneele Amatur este chiar calificarea la acest minunat turneu Butterfly. E târziu să ai pretenții cu 2 săptămâni înainte de turneu. Sau se fac comentarii doar de dragul conversației?

Cam asta era si ideea mea! Fara intentia de a creea tensiuni sau replici aiurea!
Acum e doar de dragul conversatiei, argumentul tau suna a "Toate animalele sunt egale dar unele sunt mai egale ca altele".
Anumite zone sunt favorizate datorita argumentelor geo-politice, implicand mai multe turnee de-al lungul anului iar competitia pentru acel Top 4 e mai apriga ca in celelalte zone rezultand persoane mult mai bine clasate. Ar fi un lucru echitabil sa existe o limita de echipe per judet in primele 2 etape iar in ultima etapa de inscrieri daca nu s-au ocupat locurile atunci sa se poate inscrie si echipele 5,6,etc. Competitia avand ca scop imbinarea unei comunitati impartita prin toata Romania n-as vrea sa vad ca 4 judete din 41 reprezinta 50% din echipele participante.
Cred sunt bune comentariile (și cele anterioare) pentru îmbunătățirea regulamentului pe viitorCam asta era si ideea mea! Fara intentia de a creea tensiuni sau replici aiurea!

Bucuresti 4 isi schimba componenta. Catana si Burcea nu pot participa.Se inscrie Bucuresti 4
Catana Claudiu - elite
Burcea Daniel - open
Dina Alexandru - avansati
Serban Lucian Gabriel - hobby