AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (30 Cititori)

Aici cred că este o scăpare a regulamentului.
Pe de o parte este firesc să recompensezi progresul, nu încremenirea, câteodată nejustificată, în categorie.
Pe de altă parte, era probabil mai oportună regula prin care după două promovări de categorie succesive se lua în considerare cea superioară.
Deci sa intervina incremenirea dupa o promovare :) ... Eu cred ca regula e corecta, omul are clar dreptul sa vina din toate punctele de vedere si legal si moral si oricum... Pe viitor eu as cere mai multe turnee pentru dreptul de participare...5 intr-un an mi se par prea putine...Deci sa promovam o data, progresul jucatorului si apoi participarea spre beneficiul celorlalti .

Deci sa intervina incremenirea dupa o promovare :) ... Eu cred ca regula e corecta, omul are clar dreptul sa vina din toate punctele de vedere si legal si moral si oricum... Pe viitor eu as cere mai multe turnee pentru dreptul de participare...5 intr-un an mi se par prea putine...Deci sa promovam o data, progresul jucatorului si apoi participarea spre beneficiul celorlalti .

Nu neapărat, pentru că oricum joci la categorie inferioară. Dacă promovezi de la Hobby la Open vei juca la Avansați, iar dacă promovezi de la Avansați la Elite vei juca la Open.
Repet, sunt adeptul recompensării progresului, dar la două categorii promovate apare și o dilemă a echității într-o competiție orientată spre un sistem pe categorii de valoare.

Asteptam si echipele CJ 8 , 9 si 10! Superb regulament! Cu tot respectul pentru numarul mai mare de jucatori din judetele mai mari!
E de-a dreptul frumos! Parca suntem in champions league la fotbal!
Jucătorii din județe mai "mici" pot participa de-a lungul anului la turnee la fel ca și jucătorii din județele mai mari. In acest fel pot ajunge mai sus in clasament. In plus, regulamentul turneului se știe de mult și e același pentru toți. Unul din motivele participării mele de peste an la turneele Amatur este chiar calificarea la acest minunat turneu Butterfly. E târziu să ai pretenții cu 2 săptămâni înainte de turneu. Sau se fac comentarii doar de dragul conversației?

Jucătorii din județe mai "mici" pot participa de-a lungul anului la turnee la fel ca și jucătorii din județele mai mari. In acest fel pot ajunge mai sus in clasament. In plus, regulamentul turneului se știe de mult și e același pentru toți. Unul din motivele participării mele de peste an la turneele Amatur este chiar calificarea la acest minunat turneu Butterfly. E târziu să ai pretenții cu 2 săptămâni înainte de turneu. Sau se fac comentarii doar de dragul conversației?
Am reactionat logic si pertinent, fara sa jignesc pe nimeni! Nu "am pretentii" de nici un fel dar ceea ce am avut de spus e legat strict de ziua asta, nu puteam sa anticipez ca cei din cluj vor inscrie 10 echipe , altii 8,7,6 si restul nu conteaza!
Referitor la participarea la turnee ai dreptate, participi mai des, sanse sa prinzi loc, dar faptul ca se fac asemenea diferente la numarul de echipe din acelasi judet, din punctul meu de vedere este lipsa de respect la adresa jucatorilor!
Repet!!! Felicitari tuturor pentru organizare, participare si succes echipelor inscrise! Respect!
PS-nu am facut niciodata comentarii doar de dragul conversatiei! In schimb tu ai simtit nevoia sa reactionezi la comentariul meu, asa cum am facut-o eu la ceilalti! :))
Zi faina si succes!

BQu05cQ.png
Acum e doar de dragul conversatiei, argumentul tau suna a "Toate animalele sunt egale dar unele sunt mai egale ca altele".

Anumite zone sunt favorizate datorita argumentelor geo-politice, implicand mai multe turnee de-al lungul anului iar competitia pentru acel Top 4 e mai apriga ca in celelalte zone rezultand persoane mult mai bine clasate. Ar fi un lucru echitabil sa existe o limita de echipe per judet in primele 2 etape iar in ultima etapa de inscrieri daca nu s-au ocupat locurile atunci sa se poate inscrie si echipele 5,6,etc. Competitia avand ca scop imbinarea unei comunitati impartita prin toata Romania n-as vrea sa vad ca 4 judete din 41 reprezinta 50% din echipele participante.

BQu05cQ.png
Acum e doar de dragul conversatiei, argumentul tau suna a "Toate animalele sunt egale dar unele sunt mai egale ca altele".

Anumite zone sunt favorizate datorita argumentelor geo-politice, implicand mai multe turnee de-al lungul anului iar competitia pentru acel Top 4 e mai apriga ca in celelalte zone rezultand persoane mult mai bine clasate. Ar fi un lucru echitabil sa existe o limita de echipe per judet in primele 2 etape iar in ultima etapa de inscrieri daca nu s-au ocupat locurile atunci sa se poate inscrie si echipele 5,6,etc. Competitia avand ca scop imbinarea unei comunitati impartita prin toata Romania n-as vrea sa vad ca 4 judete din 41 reprezinta 50% din echipele participante.
Cam asta era si ideea mea! Fara intentia de a creea tensiuni sau replici aiurea!

Eu cred ca va canalizati energia inspre o zona gresita.

Regulamentul este facut astfel incat sa incurajeze participarea la cat mai multe concursuri, cu rezultate cat mai bune.

Sugestia mea e ca in loc sa va adresati aici pe forum ca de ce nu permitem unor jucatori cu 9-10 turnee in grila sa participe la Bty si sa tinem acasa jucatori cu grilele complete, mai bine va contactati coordonatorii zonali si impreuna sa gasiti metode sa cresteti comunitatile in zonele respective, sa organizati mai multe concursuri, sa gasiti sali in care sa puteti organiza turnee A+ etc etc

Doar ca ce am scris eu presupune mai mult efort decat a scrie 4-5 randuri intr-un post pe un forum.

Cho!!!

Ms2
Moldovan Horvath Csaba - elite
Moroldi Gabriel - open
Cili Denis - avansați
Heresanu Mihai - hobby
Man Cristina - rezerva open

Ms3
Fulop Oscar - elite
Marcu Ciprian - open
Pasca Lucian - avansați
Dobai Sandor - hobby
Kantor Imre Zoltan - rezerva open

La Ms1 - rezerva Erdely Andras - open

Astăzi au ajuns la Florești o parte din echipamentele necesare organizării concursului nostru: 🏓
✅️ 20 de filee BUTTERFLY EUROPA II
✅️ 20 de scorere SCORER BASIC
✅️ 20 de mese de arbitraj UMPIRE TABLE
✅️ 40 de suporți pentru prosoape TOWEL BOX CARTON
✅️ 140 de mantinele SURROUNDINGS

Așteptăm ca și mesele să ajungă la sfârșitul acestei săptămâni. 😊

AMR 12 ZILE 📆

BQ73yCX.md.jpg

Se inscrie Bucuresti 4
Catana Claudiu - elite
Burcea Daniel - open
Dina Alexandru - avansati
Serban Lucian Gabriel - hobby
Bucuresti 4 isi schimba componenta. Catana si Burcea nu pot participa.

Componenta noua

Istrate Cristian - elite
Popescu Theo - Open
Dina Alexandru - Avansati
Serban Lucian Gabriel - Hobby

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus