Păi Gigi ulei mi-a stricat fete noi lipite dimineața de la Vali gti...avea fața dată cu ulei...și-a bătut joc de banii multor jucatori din Amatur.....
Postarea a fost unită automat:
Cred că este o mare impertinenta a conduceri Amatur la fel și cu R 2 și R1 ,pai suntem amatori sau ce dreak suntem....regulamentul ăsta face mai mult rău și mulți participanți sau cam scârbit și nu mai participăI think a penalty for Monday evening withdraw is very aggressive. So much can change in a week especially health wise. Amatur is growing nicely, I don't understand why this needs to be implemented. This rule is especially hostile for children who get sick often. I am all for discipline but the new R1 rules are over the top meaning inappropriate in the severity of its measure.
Postarea a fost unită automat:
And a google translation for those of you who don't speak English:
Cred că o penalizare pentru retragerea de luni seara este foarte agresivă. Atât de multe se pot schimba într-o săptămână, mai ales din punct de vedere al sănătății. Amatur crește frumos, nu înțeleg de ce trebuie implementată această regulă. Această regulă este deosebit de ostilă pentru copiii care se îmbolnăvesc des. Sunt total pentru disciplină, dar noile reguli R1 sunt exagerate, adică nepotrivite prin severitatea măsurilor lor.