AmaTur: Turneu A "Memorialul Constantin Pralea", Stremt, jud ALBA, 8-9 nov 2025 (sambata E-O, duminica A-H) (15 Cititori)

Nu aici.
Exprimati-va pe topicurile de dezbateri, reclamatii sau ce mai gasiti ...
Dar cand ti-au facut ghiveci forumul de la
Lazarea , acolo nu ai indrumat pe nimeni spre nucajeti. Nu iti place culoarea mea, mergi mai departe si baga-ti antipatiile in sertar , nu le etala cu mine

Dar cand ti-au facut ghiveci forumul de la
Lazarea , acolo nu ai indrumat pe nimeni spre nucajeti. Nu iti place culoarea mea, mergi mai departe si baga-ti antipatiile in sertar , nu le etala cu mine
acolo era vorba de ceva ce s-a petrecut la turneu, comentariul tau n-are nici o legatura cu turneul asta, oricum nu era greu sa citesti mesajul si sa te conformezi sau sa lasi de la tine si sa treci peste.

Daca pentru o problema medicala se poate justifica printr-o adeverinta , problema avuta, pentru problemele personale si familiale, trebuie sa prezentam o sentinta judecatoreasca pentru a nu fi penalizati pentru retragere? Sau de unde pana unde suntem supusi unei presiuni suplimentare creata de noile reguli, cică ! Inteleg sa impui regula asta la retrageri multiple, dar lasati oamenii sa se retraga in timp util fara sa fie penalizati! Venim din pura placere, pe banii nostri si impreuna formam comunitatea asta de amatori nu de profesionisti, prin urmare, faceti cumva si adaptati porcaria (nu ii pot spune altfel) asta cu o regula mult mai usor de implementat si de acceptat de catre jucatori. Va salut si va doresc numai bine
Urmăresc retragerile atent de 1 an.....prezint un caz pe care am.pus lupa .....un jucător din Sibiu are in timp( cateva luni) 10 retrageri din 12 inscrieri .....oare ce probleme personale sau familiare o fi avand .....aici adevărat e vorba de retrageri multiple ....sustin #R1💥💥💥💥

Din păcate sunt nevoit sa ma retrag. Sunt răcit și nu reușesc sa mai ajung, chiar dacă am încercat pe ultima suta de metri sa ma fac bine cu medicamente. Îmi cer scuze. Succes tuturor!
Postarea a fost unită automat:

Din păcate sunt nevoit sa ma retrag. Sunt răcit și nu reușesc sa mai ajung, chiar dacă am încercat pe ultima suta de metri sa ma fac bine cu medicamente. Îmi cer scuze. Succes tuturor! Am uitat sa scriu ca ma retrag de la elite.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus