AmaTur: Turneu A Turneu A "MEMORIAL MARIA ALEXANDRU”, Sala Sporturilor CHIAJNA, 13-14 decembrie 2025 Turneu TEST (11 Cititori)

Da, urmatoarea actualizare a inscrierilor se va face dupa actualizarea clasamentului.

Te-ai inscris cu numele Birla. Jucatorul Birla nu este in baza de date. In schimb exista jucatorul Barla. De esti tu acela, nu-s de vina eu. Dar am modificat si va aparea Barla. Cere modificarea de nume.
Buna ziua! Am mai cerut la turneele anterioare sa modifice numele. Pentru mine nu i o problema, dar vad ca cei cu mp0 risca sa nu prinda loc. Multumesc

Buna ziua! Am mai cerut la turneele anterioare sa modifice numele. Pentru mine nu i o problema, dar vad ca cei cu mp0 risca sa nu prinda loc. Multumesc
cererile de schimbare de nume se fac pe un topic dedicat: https://tenisdemasa.ro/forum/threads/informatii-jucatori.1187232/page-209, nu la turnee, pentru ca organizatorii nu au responsabilitatea sa tina minte pe oricine mai cere ad-hoc la un turneu sa le fie schimbat numele. Intrati pe acest topic dedicat, si cu pagina profilului de AmaTur, cereti schimbarea de nume, cu mentionarea noului nume. Multumim!

retragere Husarciuc Marc, avansati, Suceava. Ne cerem scuze, nu mai reusim sa ajungem.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus