Campean Adrian open / Bucuresti
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Virtopeanu Daniel, nu ma regasesc pe lista Hobby. Multumesc!Daniel Virtopeanu, Bucuresti, Hobby. Multumesc!
Postarea a fost unită automat:
Andrei Virtopeanu, Bucuresti, Elite.
Multumesc!Te-ai inscris cu numele Birla. Jucatorul Birla nu este in baza de date. In schimb exista jucatorul Barla. De esti tu acela, nu-s de vina eu. Dar am modificat si va aparea Barla. Cere modificarea de nume.
Buna ziua. O sa țineți cont la înscriere de MP-ul actualizat al lunii Decembrie?Se înscriu la Elite - Ivan Adriana(va avea MP de elite in decembrie) și Dumitru Stefan, la Open - Mihalache Andrei, Teodoru Pavel, Bratu Antonia și Burlacu Diana. Toți din Buzau
Buna ziua! Am mai cerut la turneele anterioare sa modifice numele. Pentru mine nu i o problema, dar vad ca cei cu mp0 risca sa nu prinda loc. MultumescTe-ai inscris cu numele Birla. Jucatorul Birla nu este in baza de date. In schimb exista jucatorul Barla. De esti tu acela, nu-s de vina eu. Dar am modificat si va aparea Barla. Cere modificarea de nume.
cererile de schimbare de nume se fac pe un topic dedicat: https://tenisdemasa.ro/forum/threads/informatii-jucatori.1187232/page-209, nu la turnee, pentru ca organizatorii nu au responsabilitatea sa tina minte pe oricine mai cere ad-hoc la un turneu sa le fie schimbat numele. Intrati pe acest topic dedicat, si cu pagina profilului de AmaTur, cereti schimbarea de nume, cu mentionarea noului nume. Multumim!Buna ziua! Am mai cerut la turneele anterioare sa modifice numele. Pentru mine nu i o problema, dar vad ca cei cu mp0 risca sa nu prinda loc. Multumesc