AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania – Lăzarea / Joseni – 25 – 26 octombrie 2025 (8 Cititori)

Felicitari si multumiri organizatorilor pentru efortul depus pentru ca aceste doua zile sa fie o sarbatoare pentru toti cei prezenti!
Felicitari jucatorilor care-au ocupat un loc pe podium!
Un mare Bravo pentru toti participantii la acest Turneu al Campionilor!
Si nu in ultimul rand, multumim Rasvan Crisan & CO - Butterfly Romania pentru premiul oferit tuturor liderilor judeteni!

Respect.

In primul rand, un mare BRAVO tuturor participantilor! Unii au strabatut sute de kilometri ca sa fie prezenti! Felicitari castigatorilor si tuturor premiantilor pentru performantele obtinute!
Multumiri Butterfly Romania pentru sprijin si felicitari organizatorilor pentru timpul si nervii consumati, stiu ca nu e deloc usor sa pui la punct un astfel de eveniment.
Si nu in ultimul rand, multumim Amaturului ca exista si ne da sansa, noua amatorilor, sa traim emotia competitiilor!️
Acum, fiind „turneul campionilor”, asteptarile au fost mari, justificate sau nu.
Iata impresiile mele despre sala de la Joseni:
Plusuri:
Temperatura in sala a fost buna.
Mesele au fost bune, nimic de reprosat.
Lumina suficienta.
Fructe si pita cu unsoare, care m-a uns pe suflet :), pe langa masa de pranz buna!
Minusuri:
Spatiu de joc a fost cam mic.
Lipsa culoarelor de trecere.️
Geamurile neacoperite pana jos, fanta de lumina naturala a fost un adversar in plus pentru cei cu fata spre geamuri.

Asa cum comentam despre organizare, cred ca e corect sa mentionam si comportamentele nepotrivite ale jucatorilor. Am fost martor la un incident: dupa pierderea unui set, jucatorul Ababei Razvan a lovit cu piciorul o mantinela.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus