PLOIEȘTI: În fiecare Miercuri (18:00) - Turneu ”Antrenamentul de Miercuri” Tel George Jr.

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare

1:31:30 ..dacă ai voie sa arunci paleta, e punctu meu...rămâne de numărat netzurile, personal cred sincer ca e record Guinness..

Ah, scuze. Vorbeam de videoul de deasupra postului meu. A dat netz, iar eu am aruncat paleta. Nu știu ce zice regulamentul.

Ah, scuze. Vorbeam de videoul de deasupra postului meu. A dat netz, iar eu am aruncat paleta. Nu știu ce zice regulamentul.

2.5.7. Un jucator loveste mingea, dacă o atinge cu paleta ținută în mână sau cu mâna paletei, dedesubtul încheieturii.

Daca ai aruncat paleta sa prinda mingia si mingia s-a dus peste fileu la adversar in teren, este punctul adevrsarului, pentru ca tu nu "ai lovit" mingia.
Mingia se loveste cu paleta tinuta in mana conform regulament.

Ultima editare:
2.5.7. Un jucator loveste mingea, dacă o atinge cu paleta ținută în mână sau cu mâna paletei, dedesubtul încheieturii.

Daca ai aruncat paleta sa prinda mingia si mingia s-a dus peste fileu la adversar in teren, este punctul adevrsarului, pentru ca tu "nu ai lovit" mingia.
Mingia se loveste cu paleta tinuta in mana conform regulament.

Julius Vrasti LUMINATORUL...

Pe vremea mea era perfect valabil. De asta am căpătat reflexul de a arunca paleta după minge. Cer scuze celor pe care ii deranjează gestul meu

....Intradevar ....pana acum cativa ani era valabil sa dai drumul la paleta din mana si daca mingea lovita de paleta mergea pe partea de masa adversa era valabila !!!

Am sapat putin si m-am uitat la regulamentul din 1967 si pina astazi si punctul nu este valabil daca mingea nu este lovita cu paleta in mina.

Regulament 1967

https://digital.la84.org/digital/collection/p17103coll23/id/749/rec/8

6.1.2. ‘Struck’: ‘Struck’ means ‘hit with the racket or with the racket hand’ which, for this purpose, shall be understood as included in the racket. The racket hand is the hand carrying the racket; the free open hand is the hand not carrying the racket. Therefore, a return effected with the hand alone, after dropping the racket, is ‘not good’ for it is no longer the ‘racket hand’; a return effected by the racket alone, after it has slipped or been thrown from the hand, is likewise ‘not good’, for the ball is not ‘struck’. (See also 6.4.4.)

Ma îndoiesc ca avea cineva acces la regulament. Regulamentul era pasat de la unul la altul prin viu grai. Se juca cu tuș de paleta, o chestie cam absurda în unele cazuri. Acum însă sunt unii care fac tuș de paleta intrntionat deasupra mesei. Mi se pare f ciudat...lasa frate mingea sa cada.

Back
Sus