ÎNCHIS Innerforce cu Tenegy 80 și Rakza 7

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Gabriel Gaciu

active member
senior
Scor reacție
80
Vârstă
18
Locație
Gherla, CJ
Lemnul este Innerforce Layer ALC,fața roșie este Tenergy 80,iar fața neagră e Rakza 7
Preț:550 lei
Nr.telefon:0740594474

Ar trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!

Ce ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?

Ar trebui să specificați în anunț că aripile lemnului au fost modificate! Cei avizați își dau seama imediat dar sunt și mulți care nu cunosc atât de bine materialele de tenis de masă, dumneavoastră, în calitate de vânzător, aveți obligați să oferiți aceste informații!

Chiar de-aia am lăsat număr de telefon....pt mai multe detalii👍

Ce ți-a facut lemnul ala de ti-ai batut așa joc de el, fața aia roșie e sub orice critica, nici Rakza nu arata prea bine, lemnul ce greutate mai are?

Fiecare își permite să facă absolut ce vrea cu ce este al lui.Îmi este mult mai comod așa cum este acum.....starea fețelor se vede în poze,iar cei care sunt interesați țin cont de asta

Pai dacă ți este asa comod de ce îl vinzi și nu îl oprești sa joci cu el ? Fetele , în special cea roșie sunt cam de aruncat. Le poți da jos și sa faci poze și la lemn ca poate mai avem surprize.

Mi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.

Mi-am făcut altă paletă mai pe placul meu....și lemnul de la ea are aceleași modificări,dacă este chiar așa mare curiozitatea.

Scuze, dar este da curiozitate. Nici nu ma mai intereseaza gramaju la lemn, daca a fost modificat.
Si da, trebuia specificat in anunt.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus