Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
foarte tare :clap: acest lucru demonstreaza inca odata ca parerile sunt foarte impartitevictor0987 a spus:..andro fibercomp, nu este lent si nici prea usor dar are un control fantastic, nu reusesc sa inteleg cum de la vandut lacky, slava domnului ca am pus mana pe el..
foarte simplu il modifici la dimensiunea dorita !noro a spus:exista un lemn de aparare cu un control maxim dar care sa aiba circumferinta si FORMA unui lemn normal de atac?poate o sa vi se para ciudat ,dar asta vreau.si mai vreau pod peste Dunare,daca se poate...
UN POLIZOR CU ROLA DE SMIRGHEL !!! :thumbup:adriank a spus:ar fi asta o idee, desi daca nu ai mana si aparatura buna poti ajunge sa cipartesti destul de bine lemnul
Am avut de ales intre dr.Neubauer Gladiator si Andro Fibercomp. Si am ales... Ma bucur ca esti multumit, si mie mi-a placut Andro, dar Gladiatorul e cu putin peste. M-am hotarat sa nu mai tin doua lemne caci am ajuns sa nu mai stiu ce vreau!!! Daca nu mergea jocul, automat luam cealalta paleta, daca nici asa nu mergea schimbam fețele intre ele,... o nebunie! Am hotarat ca asa nu mai merge... si am renuntat la "bigamie", maritand Fibercompul. Ma bucur ca a ajuns pe maini bune. Succes!victor0987 a spus:..andro fibercomp, nu este lent si nici prea usor dar are un control fantastic, nu reusesc sa inteleg cum de la vandut lacky, slava domnului ca am pus mana pe el..
Si un pic de geometrie... Se dau jos fețele si se traseaza axa de simetrie a lemnului. Se ia un compas, se scormoneste prin memorie pentru aducere aminte(construirea unei perpendiculare pe o dreapta cu ajutorul compasului si liniarului ). Cu aceasta metoda se construieste o retea cat mai deasa de drepte paralele si perpendiculare pe axa de simetrie. Se deseneaza semiprofilul paletei pentru dimensiunea dorita iar punctele de intersectie a semiconturului se transpun cu ajutorul compasului, de cealalta parte a axei. Se unesc punctele astfel determinate, rezultand un contur absolut simetric cu cel desenat initial. Apoi urmeaza partea cu rola de smirghel...Pentru lamuriri, se va consulta manualul de geometrie clasa a VII-a :crazy: :crazy: :crazy:raulv a spus:UN POLIZOR CU ROLA DE SMIRGHEL !!! :thumbup:adriank a spus:ar fi asta o idee, desi daca nu ai mana si aparatura buna poti ajunge sa cipartesti destul de bine lemnul