care este cel mai bun lemn de aparare ?

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare
Re: care este cel mai bun lemn de aparare ?

noro a spus:
exista un lemn de aparare cu un control maxim dar care sa aiba circumferinta si FORMA unui lemn normal de atac?poate o sa vi se para ciudat ,dar asta vreau.si mai vreau pod peste Dunare,daca se poate...
Poate Donic Cayman? :think: Are ca dimensiuni 160x152 din cate zic specificatiile...deci se apropie destul de mult de forma si dimensiunea unui lemn de atac...care e aproximativ pe undeva la 157x150.
PS : Pod peste Dunare putem sa facem dar nu vrem...asta e dom'le, nu-l facem si gata... :twisted:

Eu am folosit Cayman cu Tenergy05 si Donic Slice. In afara de smash-uri unde lipsea inertia specifica lemnelor grele, de atac, se descurca foarte bine.
Renunt la el pentru ca este maner drept, si chiar cu overgrip simteam ca nu sta bine in mana.
Asta este insa un mare avantaj pentru un aparator, mai ales daca alterneaza fetele in timpul desfasurarii punctului.

Donic Alligator combi, ALL+ pe FH ?i DEF+ pe BH ,având dimensiunile 155x150, un lemn foarte echilibrat, f?r? vibra?ii ?i un control extraordinar pe ambele fe?e. E noua mea dragoste!

Back
Sus