Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Re: TT-Shop.ro

Toata gama de fete DONIC aparute acum sunt pe stoc in grosimile 2.0 si Max:
Donic Acuda S1
Donic Acuda S2
Donic Acuda S3
Donic Coppa X1 Turbo Platin
Donic Coppa X1 Gold
Donic Coppa X2 Platin Soft
Donic Coppa X3 Silver
Comenzi la tel. 0721-223501

Oferta fete Tenergy + Tricou Tenergy GRATIS !
tenergy.gif

Domnule Crisan va multumesc pentru seriozitate si pentru calitatea produsului livrat.

Mike a spus:
Domnule Crisan va multumesc pentru seriozitate si pentru calitatea produsului livrat.
Domnule Mihai, eu va multumesc pentru ca ati apelat la noi.
Sper ca noul lemn sa se ridice la nivelul asteptarilor dvs.
Duminica placuta

Lemne din clasa ZLC cum ar Amultart,Mizutani,se pot aduce prin comanda?
Si lemnul Ishlion ?

Dragi forumisti,
Piata produselor de tenis de masă va suferi in curand o transformare, si nu in bine, din punctul de vedere atat al vostru ca si clienti, cat si al nostru ca si comercianti. Absolut toate preturile vor "exploda" si acest lucru nu ni se datoreaza. Sfatul meu pentru cei care intentioneaza sa-si achizitioneze echipamente, indiferent de dealer-ul preferat, sa se grabeasca deoarece cat de curand preturile se vor modifica substantial.
Un mic exemplu: fetele Tenergy vor ajunge undeva la 250 lei :sad:

E valabil pentru toate marcile care sunt sau produc in Germania? Si care ar fi motivul? Din cate stiam in timp de criza se ieftinesc lucrurile nu se scumpesc! Daca nu e un secret!

Dado.daniel a spus:
E valabil pentru toate marcile care sunt sau produc in Germania? Si care ar fi motivul? Din cate stiam in timp de criza se ieftinesc lucrurile nu se scumpesc! Daca nu e un secret!
Deocamdata am primit instiintare doar de la Butterfly cu noile preturi dar cu siguranta vor urma si celelalte firme producatoare. Motivele enumerate de ei ar fi cresterea substantiala a materiilor prime si faptul ca in prima jumatate a anului Euro a fost slab cotat pe piata.

La noi cresc preturile cand Leul este slab cotat pe piata dar si Euro. Mai EUROPENI de atat, nu se poate! :)

cand ai aproape monopol pe piata non-china iti permiti, chiar eram curios de ce nu profita mai mult de pozitia de lider de piata butterfly, uite ca acum profita. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
si o sa vanda in continuare!

Sunt site-uri si in strainatate unde lumea vorbeste ca si asa la pretul actual sunt scumpe fețele tenergy si lumea se orienteaza spre altceva.Despre lemne nici nu mai vorbim ce scumpe sunt astea noi.Dar daca se mai si scumpesc ? Sigur vor avea vanzari slabe cei de la butterfly.

manyaku88 a spus:
http://butterflythailand.com/web/
procentajul cu care va creste pretul la fiecare produs Bty
Sunt nebuni, spre exemplu la primorac carbon creste pretul cu 144%! :crazy: :crazy: :crazy:

Sincer, tot nu am inteles explicatia furnizata de ei.
Poate cineva sa-mi "traduca"?
Se pare ca e vorba de ceva taxe, armonizare, sa. Atunci. prin gandire similara, la noi in tara ar trebui sa fie mai ieftine produsele facute in Europa, nu?

Din cate am inteles eu, tocmai pentru faptul ca sunt fabrici in mai multe colturi ale lumii sunt si preturi de productie diferentiate la acelasi produs plus taxe diferite de la tara la tara. Cum zic ei lumea a devenit un tot unitar datorita comenzilor prin internet si nu le convine faptul ca lumea prefera sa cumpere dupa o piata unde acelasi produs are pretul mai mic! Asa ca sau gandit ei sa UNIFORMIZEZE preturile la nivel mondial! Dar cred ca au facut-o nu la un nivel de medie ci la nivelul maxim al costului de productie din cea mai scumpa fabrica Butterfly. Adica daca tot umbla la pret sa profite cat mai mult de semimonopolul care il au! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Back
Sus