Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu zic ca ne putem intelege. Depinde de care doriti.ionutpa800 a spus:as putea sa cumpar o masa de la dvs in rate??
Domnule Mihai, eu va multumesc pentru ca ati apelat la noi.Mike a spus:Domnule Crisan va multumesc pentru seriozitate si pentru calitatea produsului livrat.
Da. Dureaza cam 30 de zile.calin a spus:Lemne din clasa ZLC cum ar Amultart,Mizutani,se pot aduce prin comanda?
Si lemnul Ishlion ?
Deocamdata am primit instiintare doar de la Butterfly cu noile preturi dar cu siguranta vor urma si celelalte firme producatoare. Motivele enumerate de ei ar fi cresterea substantiala a materiilor prime si faptul ca in prima jumatate a anului Euro a fost slab cotat pe piata.Dado.daniel a spus:E valabil pentru toate marcile care sunt sau produc in Germania? Si care ar fi motivul? Din cate stiam in timp de criza se ieftinesc lucrurile nu se scumpesc! Daca nu e un secret!
Sunt nebuni, spre exemplu la primorac carbon creste pretul cu 144%! :crazy: :crazy: :crazy:manyaku88 a spus:http://butterflythailand.com/web/
procentajul cu care va creste pretul la fiecare produs Bty