Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Re: TT-Shop.ro

ursuleanvasile a spus:
cine a castigat masa ?
Tragerea la sorti pentru masa Octet Sky 25 va avea loc astazi.
Desi este 1 aprilie ... pentru cel care o va castiga cu siguranta va fi o zi norocoasa.

CASTIGATORUL MESEI BUTTERFLY OCTET SKY 25 + FILEU BUTTERFLY NATIONAL LEAGUE ESTE DOAMNA CONSTANTIN MIA DIN BUCURESTI (FACTURA NR. TT-000850 din 15.01.2010)
FELICITARI !!!

ofertaino.gif

Salutare !!!
Am si eu vreo sansa sa gasesc lemnul asta? Daca da, la ce pret l'as putea "impusca"? :geek:
Va multumesc ...

clickofmind a spus:
Salutare !!!
Am si eu vreo sansa sa gasesc lemnul asta? Daca da, la ce pret l'as putea "impusca"? :geek:
Va multumesc ...
Va salut !
In oferta mea de produse Nittaku nu apare acest lemn. Am trimis totusi un email in Germania si va raspund deindata ce aflu ceva noutati.

Catalogul DONIC 2010 este acum disponibil pe http://www.tt-shop.ro
Fetele Acuda S1, Coppa Turbo X1 (Platin) si Coppa X (Gold) vor fi trimise saptamana viitoare spre Romania.
Fetele Acuda S2, Acuda S3, Coppa Turbo X2 (Platin Soft) si Coppa X3 (Silver) vor fi disponibile in cursul lunii mai.
acuda.gif
coppa.gif

Noile lemne Butterfly Innerforce, fetele Roundell Hard si Roundell Soft, tricourile si treningurile Benito, tricourile Azia si t-shirturile Chou ajung in Romania la inceputul saptamanii viitoare.
Vor putea fi vazute si, de ce nu, cumparate si miercurea viitoare la Galaxia Campionilor precum si la RITTO de la Cluj.

ma intereseaza si pe mine un Nittaku Rutis

tenergy05fx_promo.gif

Astazi a sosit prima bucata Tenergy 05 FX care va fi testata de unul din jucatorii de la Centrul Olimpic de la Bistrița. Am sa revin cu detalii. Incet, incet se apropie clipa cand mult-doritele Tenergy 05 FX vor aparea la vanzare.

Primul lot de fete Spinart a plecat astazi spre Bistrița.
Luni, cel tarziu marti ajung la noi.

B010100_1.gif

Noile lemne Donic BURN sunt sosite la Bistrița deci pot fi comandate.
110281_1.gif
110283_1.gif
110282_1.gif

Noile fete Butterfly SPINART sunt disponibile.
B010100_1.gif

Back
Sus