Cupa Prieteniei Curtea de Argeș 7 august 2010

Re: Cupa Prieteniei Curtea de Argeș 7 august 2010

eu am reusit sa castig doua seturi la Daniel, in eliminatorii... sper doar, in fo' 6 luni sa nu mai pot castiga niciun set, la Daniel ... sau Marius ...
felicitari si mult succes mai departe

bogdanel a spus:
eu am reusit sa castig doua seturi la Daniel, in eliminatorii... sper doar, in fo' 6 luni sa nu mai pot castiga niciun set, la Daniel ... sau Marius ...
Tot asa speram si noi, Bogdane! Trebuie sa-si doreasca mereu mai mult si sa mearga sus de tot! Deocamdata e bine!
Respectele noastre! :clap: :clap: :clap:
PS: Sper sa scapam de ei in fo' 2 ani din Amatur! :shh:

David RKO a spus:
Esti nerabdator David! Oricum si tu esti unul dintre copiii care cresc de la un turneu la altul si e cu atat mai merituos cu cat nu ai alaturi un antrenor! Felicitari!

Un concurs reusit. Felicitari pentru Vali si Sorin. Multumim lui Fane pentru continuare si inca odata LA MULTI ANI!!!!!. :biggrin: :clap:

bogdanel a spus:
Fair play ca intotdeauna. Stima.

A fost excelent (cu toata caldura. Instalatia salii a dat si ea ce-a putut). Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor. Mult succes in continuare.

Dupa turneu totdeauna este foarte placut, daramite cand ai o gazda asa primitoare ca Fane Medeleanu! Multumiri inca o data.

Un turneu foarte reusit. Felicitari lui Vali si lui Sorin pentru organizare :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Jax , asta e si parerea mea ... turneu reusit . Felicitari organizatorilor , si celor care au fost aproape de ei .
A fost cupa prieteniei , si dupa cum zice si titlul eu mi-am facut cunostiinte noi din localitate si nu numai .

A fost un turneu reusit. Felicitari celor care au dus greul organizarii: VALI SUTA si SORIN BOTIRCA. Felicitari ALEX pentru prima victorie asupra lui MIHAI. Felicitari SORIN pentru prima victorie asupra lui FLORESCU. Felicitari profesorului CIOPACA pentru ceea ce a reusit sa construiasca la TOPOLOVENI.
Totul a fost frumos, exceptind iesirile nervoase ale unora dintre noi, care, vreau sa cred ca, s-au datorat doar caldurii insuportabile si a condensului de pe palete
Si citeva poze de la ,, pregatirea '' turneului si de la ,,recuperare " :

Felicitari Vali, felicitari Sorin, ati muncit mult si a iesit foarte bine.La multi ani d-le Medeleanu si regret ca nu am venit unde am promis.
"Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!".Ne revedem!
P:S:Despre ce neintelegeri vorbea domnu Matei?
Am fost foarte antent si am observat doar lucruri pozitive, intrucat pentru ele am venit la Cupa Prieteniei.Punct lovit. :clap: :lol:

George iar cu ajutorul tau,simtim pulsu turneului,prin pozele si filmuletele pe care le postezi.Eu pesonal i-ti multumesc

Felicitari din partea mea nea Marin pt locul doi :clap: :clap: :clap:
....si Alex Ciobanu cu domnul Craioveanu....spectacol adevarat
Bravo Alex :thumbup: :thumbup: :wave:

Adrian Lazaroiu a spus:
Felicitari Vali, felicitari Sorin, ati muncit mult si a iesit foarte bine.La multi ani d-le Medeleanu si regret ca nu am venit unde am promis.
"Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!".Ne revedem!
P:S:Despre ce neintelegeri vorbea domnu Matei?
Am fost foarte antent si am observat doar lucruri pozitive, intrucat pentru ele am venit la Cupa Prieteniei.Punct lovit. :clap: :lol:
:clap: Caldura mare din sala i-a ochit . :thumbup:

Au participat jucători din 15 jude?e ale ??rii. (Cluj, Constanța,Galați, Sibiu, Brașov, Valcea, Mehedin?i, Dâmbovi?a, Dolj, Mureș, Hunedoara, București, Arge?, Ilfov, Ialomi?a).
Chiar si din Gorj - Targu Jiu :biggrin:

Back
Sus