Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Tot asa speram si noi, Bogdane! Trebuie sa-si doreasca mereu mai mult si sa mearga sus de tot! Deocamdata e bine!bogdanel a spus:eu am reusit sa castig doua seturi la Daniel, in eliminatorii... sper doar, in fo' 6 luni sa nu mai pot castiga niciun set, la Daniel ... sau Marius ...
felicitari si mult succes mai departe
Esti nerabdator David! Oricum si tu esti unul dintre copiii care cresc de la un turneu la altul si e cu atat mai merituos cu cat nu ai alaturi un antrenor! Felicitari!David RKO a spus:Un clasament?
Fair play ca intotdeauna. Stima.bogdanel a spus:eu am reusit sa castig doua seturi la Daniel, in eliminatorii... sper doar, in fo' 6 luni sa nu mai pot castiga niciun set, la Daniel ... sau Marius ...
felicitari si mult succes mai departe
:clap: Caldura mare din sala i-a ochit . :thumbup:Adrian Lazaroiu a spus:Felicitari Vali, felicitari Sorin, ati muncit mult si a iesit foarte bine.La multi ani d-le Medeleanu si regret ca nu am venit unde am promis.
"Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!".Ne revedem!
P:Sespre ce neintelegeri vorbea domnu Matei?
Am fost foarte antent si am observat doar lucruri pozitive, intrucat pentru ele am venit la Cupa Prieteniei.Punct lovit. :clap: :lol:
Chiar si din Gorj - Targu Jiu :biggrin:Au participat jucători din 15 jude?e ale ??rii. (Cluj, Constanța,Galați, Sibiu, Brașov, Valcea, Mehedin?i, Dâmbovi?a, Dolj, Mureș, Hunedoara, București, Arge?, Ilfov, Ialomi?a).