AmaTur: Turneu B Cupa IHR Târgoviște, 25 februarie 2023

Clasament O/E

1.
Badea Mihai - Targoviste.jpg
Badea Mihai - Targoviste
2.
Dobrin Adrian - Targoviste.jpg
Dobrin Adrian - Targoviste
3 -- 4
Buzatu Vasile - Buftea.jpg
Buzatu Vasile - Buftea
Ivan Sorin Ioan - Targoviste.jpg
Ivan Sorin Ioan - Targoviste
5 -- 8
Istrate Cristian - Bucuresti
Zamfir Ionel - Bucuresti
Pavunev Dan - Bucuresti
Govoreanu Florin - Cisnadie
9 -- 16
Manoiu Claudiu - Fieni
Georgescu Florin - Bucuresti
Bratescu Adrian - Targoviste
Pascal Raul - Targoviste
Sencu Victor - Targoviste
Gavrila Aurel - Bucuresti
Darmaz Ion - Targoviste
Dumitru George - Targoviste
17 -- 20
Lazaroiu Adrian - Lucieni
Chirica Alexandru - Bucuresti
Lungu Mihai - Targoviste
Baicu Claudiu - Bucuresti
21 -- 1v gr.inf.
Musat Irina - Targoviste
22 -- 25 0v gr.inf.
Matei Mircea - Targoviste
Marinescu Nelu - Targoviste
Caranfilian Migo - Bucuresti
Banuta Dumitru - Ploiesti

Da dar sa optezi sa joci, nu sa faci figurație sa cazi la avansati!:disturbed:

Din partea mea, să fii sănătos și să joci la Elite până la 120 de ani! Eu îmi cunosc limitele și consider că acea semnătura pe care o dăm pe foaia de înscriere, precum că suntem OK din punct de vedere al sănătății, este mult mai acoperitoare dacă joc la avansați. La avansați este altă viteză de joc și alt grad de solicitare a organismului. Scopul participării la turneu este mișcarea și socializarea, nu epuizarea. Multă sănătate tuturor!

O sa joc unde pot dar oricum nu o sa vin sa ma inscriu la un turneu A la categ elite de un asa calibru cu o lista de asteptare imensa cu jucatori cu MP 40 si tu sa stai asa pasiv inscris acolo. Puteai sa-ti alegi alte variante sa-ti scazi MP-ul nu sa incurci atâta lume la un turneu de asa anvergură . Eu daca eram cu tine in in grupa iti dadeam meciul asa ca sa te mai plimbi vreo 5_6 turnee pe la Elite.

O sa joc unde pot dar oricum nu o sa vin sa ma inscriu la un turneu A la categ elite de un asa calibru cu o lista de asteptare imensa cu jucatori cu MP 40 si tu sa stai asa pasiv inscris acolo. Puteai sa-ti alegi alte variante sa-ti scazi MP-ul nu sa incurci atâta lume la un turneu de asa anvergură . Eu daca eram cu tine in in grupa iti dadeam meciul asa ca sa te mai plimbi vreo 5_6 turnee pe la Elite.

Oricum din Septembrie 2022 nu a mai fost nimeni trecut la Evidența jucatorilor care promoveaza in mod impus , au jucat toți corect de atunci 😂😂😂

Back
Sus