Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

:lol: :lol: :lol:noro a spus:este transmis si de un post de televiziune in DIrect?
daca vii tu cu cameranoro a spus:este transmis si de un post de televiziune in DIrect?
petrolofisi a spus:Domnu Geo am incredere in tine !!Stima!!!
 Ai gresit tabara ,tineai cu Rares era mai O.K.  :lol:
 Ai gresit tabara ,tineai cu Rares era mai O.K.  :lol: 
Suspansul creste... jucatorii nu s-au inteles inca asupra datei de disputare... asupra numarului de seturi... cine serveste primul... nici cantarul oficial...CoroianGeorge a spus:ramane valabil, dar nu azi pt ca nu stiu daca ajung. tine masa rezervata ca zilele astea jucam
CoroianGeorge a spus:ramane valabil, dar nu azi pt ca nu stiu daca ajung. tine masa rezervata ca zilele astea jucam
 Pacat,tocmai terminasem antrenamentul de dimineata :mrgreen:
 Pacat,tocmai terminasem antrenamentul de dimineata :mrgreen: 
 )
)el pierde 3 seturi si eu 0 ?Antal Denes a spus:petrolofisi a spus:Domnu Geo am incredere in tine !!Stima!!!Ai gresit tabara ,tineai cu Rares era mai O.K. :lol:
:shh: L .R.- C. G. 3/0 - N .
 )
)
 )))
)))
 ) dar de la meciul 2 se schimba treaba
) dar de la meciul 2 se schimba treaba 
:lol: Prima data se plateste neprezentarea,dupa acea te poti gandi la bilete ,cum si cat . :crazy:CoroianGeorge a spus:mergeti pe rares daca vreti sa mergeti gresit)))
rares inca nu ne-am gandit cat va costa biletul ...?? 15 sau 20 ron ? cat iau eu si cat iei tu ?? si apoi hai sa trecem la treaba

Eu stiam ca sportivii de top asa cum sunteti voi baieti sunt mai modesti nu asa rautaciosi dar ce pot sa spun vremurile se schimbaCoroianGeorge a spus:Nu trebuie sa-i dau 5 lui simon dar de la egal merge. oricum inainte sa joc cu simon am sa iti dau tie 10Antal Denes a spus:Coroian sa-i dea 5 lui Csabi S . Daca tot e curajos la pariuri .)
:ugeek: Unu arunca o piatra in Dunare ,alti zece nu reusesc s-o scoata .jony a spus:Eu stiam ca sportivii de top asa cum sunteti voi baieti sunt mai modesti nu asa rautaciosi dar ce pot sa spun vremurile se schimbaCoroianGeorge a spus:Nu trebuie sa-i dau 5 lui simon dar de la egal merge. oricum inainte sa joc cu simon am sa iti dau tie 10Antal Denes a spus:Coroian sa-i dea 5 lui Csabi S . Daca tot e curajos la pariuri .)

Daca ar fi avut vreo legatura postul tau cu ce vorbeam noi ar fi fost altcevajony a spus:Eu stiam ca sportivii de top asa cum sunteti voi baieti sunt mai modesti nu asa rautaciosi dar ce pot sa spun vremurile se schimbaCoroianGeorge a spus:Nu trebuie sa-i dau 5 lui simon dar de la egal merge. oricum inainte sa joc cu simon am sa iti dau tie 10Antal Denes a spus:Coroian sa-i dea 5 lui Csabi S . Daca tot e curajos la pariuri .)