Turneu Master Pro-București 19 septembrie

Re: Turneu Master Pro-București 19 septembrie

este transmis si de un post de televiziune in DIrect?

CoroianGeorge a spus:
ramane valabil, dar nu azi pt ca nu stiu daca ajung. tine masa rezervata ca zilele astea jucam ;)
Suspansul creste... jucatorii nu s-au inteles inca asupra datei de disputare... asupra numarului de seturi... cine serveste primul... nici cantarul oficial...
Nu-i nimic, noi chibitii avem rabdare, suntem pregatiti oricand, doar sa stim cu o zi inainte!

CoroianGeorge a spus:
ramane valabil, dar nu azi pt ca nu stiu daca ajung. tine masa rezervata ca zilele astea jucam ;)
:( Pacat,tocmai terminasem antrenamentul de dimineata :mrgreen:
Oricand,placerea e de partea mea :thumbup:

mergeti pe rares daca vreti sa mergeti gresit :))))
rares inca nu ne-am gandit cat va costa biletul ...?? 15 sau 20 ron ? cat iau eu si cat iei tu ?? si apoi hai sa trecem la treaba ;)

Sunt prieten cu amandoi, dar merg pe mana lui George, chiar daca nu a mai facut un antrenament de cateva luni, e foarte greu sa castige Rares, cu toate ca, cu Rares daca joci pentru prima data (cred ca a fost primul meci intre ei), e dificil, mai ales daca nu simti (cum a patit Sulu, de nu intelegea mai nimic).

Asa e , primul meci te incurca mult cu plastelina aia :)) dar de la meciul 2 se schimba treaba :D

CoroianGeorge a spus:
mergeti pe rares daca vreti sa mergeti gresit :))))
rares inca nu ne-am gandit cat va costa biletul ...?? 15 sau 20 ron ? cat iau eu si cat iei tu ?? si apoi hai sa trecem la treaba ;)
:lol: Prima data se plateste neprezentarea,dupa acea te poti gandi la bilete ,cum si cat . :crazy:
:yawn: In al doilea rand cu 7 in fata e crima curata . :clap:

CoroianGeorge a spus:
Antal Denes a spus:
Coroian sa-i dea 5 lui Csabi S . Daca tot e curajos la pariuri .
Nu trebuie sa-i dau 5 lui simon dar de la egal merge. oricum inainte sa joc cu simon am sa iti dau tie 10 :))
Eu stiam ca sportivii de top asa cum sunteti voi baieti sunt mai modesti nu asa rautaciosi dar ce pot sa spun vremurile se schimba

jony a spus:
CoroianGeorge a spus:
Antal Denes a spus:
Nu trebuie sa-i dau 5 lui simon dar de la egal merge. oricum inainte sa joc cu simon am sa iti dau tie 10 :))
Eu stiam ca sportivii de top asa cum sunteti voi baieti sunt mai modesti nu asa rautaciosi dar ce pot sa spun vremurile se schimba
:ugeek: Unu arunca o piatra in Dunare ,alti zece nu reusesc s-o scoata . :clap:

jony a spus:
CoroianGeorge a spus:
Antal Denes a spus:
Daca ar fi avut vreo legatura postul tau cu ce vorbeam noi ar fi fost altceva

Back
Sus