ÎNCHIS cumpar lemn+fe?e butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Georgy

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
29
Locație
Piatra-Neamț
doresc să cumpăr lemnul si fe?ele butterfly(neap?rat)..cv de început.. nu pot spune că sunt profesionist..dar nici chiar începător. stilul meu de joc este ofensiv. aștept propuneri. vreau o palet? care să aib? control destul de bun.
p.s.: mai demult am mai întrebat pe această tem? dar a fost doar din curioziate...dupa ce m? hot?râsc am să cumpăr zilele astea.
aștept p?reri. mulțumesc :)

Re: cumpar lemn+fe?e butterfly

Te pot ajuta cu materiale Butterfly si cu sfaturi pentru paleta .
www.ttsport.ro , ai acolo si doua telefoane .

valigti a spus:
http://www.ttsport.ro , ai acolo si doua telefoane .
si prietenul meu a cumpărat de la dvs. dar aici e o problem? că eu nu ?tiu să aleg combina?ia bun? dintre lemn+fe?e. puteți s?-mi recomanda?i cv?

Am fete BTY Catapult si BTY Bryce Speed Fx in stare aproape noua, daca te intereseaza..

Georgy a spus:
valigti a spus:
http://www.ttsport.ro , ai acolo si doua telefoane .
si prietenul meu a cumpărat de la dvs. dar aici e o problem? că eu nu ?tiu să aleg combina?ia bun? dintre lemn+fe?e. puteți s?-mi recomanda?i cv?
Am raspuns pe privat , e mult mai usor la o discutie telefonica.
In plus pe site va aparea un articol privind "alegerea unei palete " , v-a contine mai multe informatii despre clasificare , viteza , control la lemne si la fețe si va fi un f. bun reper pentru cei care inca nu sint familiarizati cu "paletele profesionale" .
Practic e un A B C , sfaturi , un punct de plecare in vederea alegeri unei palete (PRIMA), cat mai aproape de dorinta cumparatorului .

Salut! Sfatul meu este sa cumperi de la Dl valigti,iti da cele mai bune sfaturi :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Succes in gasirea paletei perfecte pt tine
Aaaa si,cat mai mult antrenament :thumbup: :thumbup:

Salut! Sfatul meu este sa cumperi de la Dl valigti,iti da cele mai bune sfaturi :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Succes in gasirea paletei perfecte pt tine
Aaaa si,cat mai mult antrenament :thumbup: :thumbup:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus