ÎNCHIS cumpar lemn+fe?e butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Georgy

boboc
doresc să cumpăr lemnul si fe?ele butterfly(neap?rat)..cv de început.. nu pot spune că sunt profesionist..dar nici chiar începător. stilul meu de joc este ofensiv. aștept propuneri. vreau o palet? care să aib? control destul de bun.
p.s.: mai demult am mai întrebat pe această tem? dar a fost doar din curioziate...dupa ce m? hot?râsc am să cumpăr zilele astea.
aștept p?reri. mulțumesc :)

Re: cumpar lemn+fe?e butterfly

valigti a spus:
Te pot ajuta cu materiale Butterfly si cu sfaturi pentru paleta .
http://www.ttsport.ro , ai acolo si doua telefoane .
si prietenul meu a cumpărat de la dvs. dar aici e o problem? că eu nu ?tiu să aleg combina?ia bun? dintre lemn+fe?e. puteți s?-mi recomanda?i cv?

Am fete BTY Catapult si BTY Bryce Speed Fx in stare aproape noua, daca te intereseaza..

Georgy a spus:
valigti a spus:
Te pot ajuta cu materiale Butterfly si cu sfaturi pentru paleta .
http://www.ttsport.ro , ai acolo si doua telefoane .
si prietenul meu a cumpărat de la dvs. dar aici e o problem? că eu nu ?tiu să aleg combina?ia bun? dintre lemn+fe?e. puteți s?-mi recomanda?i cv?
Am raspuns pe privat , e mult mai usor la o discutie telefonica.
In plus pe site va aparea un articol privind "alegerea unei palete " , v-a contine mai multe informatii despre clasificare , viteza , control la lemne si la fețe si va fi un f. bun reper pentru cei care inca nu sint familiarizati cu "paletele profesionale" .
Practic e un A B C , sfaturi , un punct de plecare in vederea alegeri unei palete (PRIMA), cat mai aproape de dorinta cumparatorului .

Salut! Sfatul meu este sa cumperi de la Dl valigti,iti da cele mai bune sfaturi :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Succes in gasirea paletei perfecte pt tine
Aaaa si,cat mai mult antrenament :thumbup: :thumbup:

Salut! Sfatul meu este sa cumperi de la Dl valigti,iti da cele mai bune sfaturi :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Succes in gasirea paletei perfecte pt tine
Aaaa si,cat mai mult antrenament :thumbup: :thumbup:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus