ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: TT.SPORT.ro

Nu stiu sa-ti spun cu ce este inferior fața de robopong .
La viteze sta bine , are un potentiometru care face ca viteza sa fie de la mica la mare prin reglajul fin al acestuia .
Pe site este prezentat cu toate datele complete plus un filmuletz .

Inca nu a aparut dar sint vesti ca o sa apara la inceputul lunii viitoare .

Gama de produse noi de la Butterfly a aparut , inca un pic si vor ajunge si Spin Art / Tenergy FX

Vali,
te felicit pentru ceea ce faci,super prezentarea cu atat mai mult pentru ca pleaca de la un om ca tine ! ! In mod sigur tu ai brandul specific finisat de persoana ta,.. sunt convins ca ai sa faci treaba ,pentru ca esti un baiat care ai mare bun simt si transmiti incredere oricui iti solicita sfatul.
O sa auzim si de mai bine ! :clap:
Vali Suta

Raven494 a spus:
buna ziua! Timo Boll Spirit si banda cant de 12mm aveti? ce preturi?
Dupa cum stiti cu totii produsele Butterfly sau scumpit , reflectez si eu de 2 ori inainte de a face stoc .
Sincer acum nu stiu cu ce pret mai poate venii un TBS , si daca mai gasim . Daca doriti fac o comanda ptr. dvs.
Am avut Spirituri destule acum acelasi lemn se numeste Innerforce ALC , Timo Boll ALC nu se mai fabrica nici el , acum in productie este seria Innerforce acelasi, cu mici modificari , un exemplu ar fi straturile de carbon dispuse spre centrul lemnului si un nou "facelift" la capitoul "look" iar cele vechi or sa se gaseasca din ce in ce mai greu .
Banda cant 12 mm am si acum dar nu la vinzare , rola e de 50 metri si scumpa nu se merita sa cumperi una de 50 metri sa pui 30 cm pe un lemn .. te-ar tine ani intregi o rola ...
Am in schimb la vinzare role mici de 5-10 metri , acum in stoc de la Joola si de la Butterfly cea portocalie pe care scrie Tenergy.
Dupa cum stiti marea majoritate aduc la comanda produse care nu au mare cautare si nu merita tinute in stoc.
Multe produse nici nu sint in site , pentru ca se epuizeaza repede , si nu apuc sa le mai pun si acolo .

Horia M. a spus:
valigti a spus:
Au sosit robotii Joola Buddy , produs nou pe piata articolelor pentru tenis de masă la un pret foarte accesibil .
http://www.ttsport.ro/joola-tt-buddy-robot-692.html
As vrea si eu sa cumpar un robot Joola tt Buddy ,
dar daca are cineva de vanzare la mana a 2.( folosit)
Acest tip de robot este foarte nou , inca nu cred ca cineva care l-a cumparat sa renunte la el , iar pretul de nou este foarte accesibil , practic nu exista mai ieftin , si am asteptat aproape 2 luni sa vina altii dupa primul lot , pentru ca stocul la furnizor s-a epuizat in prima saptamina cind au iesit pe piata !
Dar cine stie .. poate ai noroc si renunta cineva la el . Succes .
Mai pot face ceva Horia , ptr. tine si numai pentru tine ... in rate .

valigti a spus:
Horia M. a spus:
valigti a spus:
Au sosit robotii Joola Buddy , produs nou pe piata articolelor pentru tenis de masă la un pret foarte accesibil .
http://www.ttsport.ro/joola-tt-buddy-robot-692.html
As vrea si eu sa cumpar un robot Joola tt Buddy ,
dar daca are cineva de vanzare la mana a 2.( folosit)
Acest tip de robot este foarte nou , inca nu cred ca cineva care l-a cumparat sa renunte la el , iar pretul de nou este foarte accesibil , practic nu exista mai ieftin , si am asteptat aproape 2 luni sa vina altii dupa primul lot , pentru ca stocul la furnizor s-a epuizat in prima saptamina cind au iesit pe piata !
Dar cine stie .. poate ai noroc si renunta cineva la el . Succes .
Mai pot face ceva Horia , ptr. tine si numai pentru tine ... in rate .
Da ,daca mi-l puteti da in rate ar fi f bine.
Eu s-ar putea sa fac rost de toti bani si atunci vi dau pe toti.
o sa va dau un telefon atunci sa vb cu d-stra.

La noua sala Top Tenis Arena din București , puteti gasi fețele Joola Energy X-tra 2.0 la pret special , 110 lei / buc . Pentru aceste fețe pretul scazut este exclusiv pentru cei care le achizitioneaza de la sala .

Va salut dumnule Vali.
Lemne 729 Hinoki (fara carbon) mai aveti pe stoc? daca da, puteti sa imi spuneti si ce gramaje au?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus