Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Buna ziua,
stiti exact data cand o sa aveti pe stoc fete Tibhar Genius 2.0 ?
va multumesc,Cred ca in 6-7 zile . Daca doresti lasa-mi un nr. de telefon si te sun eu cind apar .
De esti bun si imi spui ce anume te intereseaza iti zic tot cu aproximatie cit dureaza , trebuie sa remarc multele semne de intrebare puse la sfirsit si sa dau o explicatie mai exacta ... trebuie sa intelegeti ca nu depinde de mine cit de repede ajunge un nou lot , pentru ca eu imi fac treaba , comand , platesc apoi astept sa vina , timpul este doar estimativ pentru ca nici un furnizor nu imi zice ca pe data "de" primesti coletele ... sint multi factori care influenteaza transportul ... un exemplu cert ar fi ca la o livrare din partea firmei de curierat la care s-a intimplat ca coletele sa fie aici in tara de 3 zile si ei sa nu reuseasca sa le livreze din Buftea in București (20 km) , pina la urma a venit si weekendul si sau facut deja 5-6 zile .... Altul ar depinde de furnizor care are si el alte comenzi si le pregatesc in functie de sosirea lor , cind vine rindul .Si mai sint si altele .sal!! am si eu o intrebare......cat mai dureaza pana la primirea noului stoc?????