ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Stocuri noi pentru produsele de la Joola / Butterfly / Yasaka / TSP .
JOOLA : Gama noua de tricouri / adidasi / huse ....
Butterfly : Stoc nou de Tenergy / Lemne / Tricouri la oferta / ...
Yasaka : Stocuri noi pentru Rakza 7 , 7 soft , 9 / Mingi 3 stele la oferta si de antrenament / lemnul nou YEO 7 ....
TSP : Stoc nou la Rise Speed / Agrit Speed / Noul model de adidas Asics Gel Cyberspeed II , disponibil in 2 variante Alb si Negru cu masuri de la 41 la 46 inclusiv .

Felicitare.jpg

Ne revedem in 2013 !

Ultima editare:
Va rog ridicati acest subiect la "importante" , pana l-am regasit ,am uitat ce vreau sa cumpar !
Curios, Adriene, iar i-au "sarit" bannerul lui Vali din lista de sus.
De fapt noi, forumistii & amaturistii, avem nevoie de aceste informatii atunci cand ne cautam materiale, si putem beneficia de ofertele cele mai convenabile.
Mai avem 2 magazine care nu au publicitate suficienta pe forum.

Nu baieti , Bannerul nu a fost "sarit " , ci doar s-a renuntat la el pentru o perioada , pina refacem bugetul pentru sustinere , sponsorizari si reclama .
Oricum multumesc pentru apecieri lui Emil Tudor si lui KDT 123 .
Revenim in curind cu alte promotii si produse la pret special .

Ne puteti spune ceva despre Joola Timeless?....multi
sunt curiosi de ce e asa scumpa.....oare intradevar ,isi merita bani?

Joola Timeless este un anti-spin cu un burete moale, care absoarbe energia topspinului adversarului si care are un topsheet cu o textura ca o panza. Desi frictiunea este conforma cu standardele ITTF, faptul ca are o asemenea textura are ca efect o suprafata redusa de contact cu mingea si frictiunea totala este foarte mica. Fata este defensiva, eu n-am jucat cu ea, dar cred ca nu se poate face atac eficient cu ea, ci e buna pentru a pregati mingea pentru un atac. Neavand zimti, nu se rupe nimic si nu se deterioreaza in timp decat foarte putin, iar trecerea timpului o face mai eficienta. Probabil ca "inventia" Joola (textura ca de panza) trebuie sa fi avut ceva costuri, care trebuie recuperate, de aceea este asa scumpa, insa faptul ca are o viata lunga o face sa fie mai ieftina in timp ca Tenergy, de exemplu.

in cate stiu eu, o astfel de fata a incercat Enciu, "superdefence", dar pana la urma, a revenit la Yasaka Anti power...

Ne puteti spune ceva despre Joola Timeless?....multi
sunt curiosi de ce e asa scumpa.....oare intradevar ,isi merita bani?
O parte din raspuns la dat "Grasomega" , o parte vi-l dau eu . Este intradevar o fața scumpa , buretele este special , si este foarte moale , iar topshetul are striatii fine pe toata suprafata . Numai acesta fața este facuta in Austria , si contine materiale speciale , cred ca acesta este motivul pentru care are un pret mare , este singura care se face in Austria, alta nu mai stiu .
Sint destui baieti care joaca cu ia , ar fi bun si un raspuns de la ei , eu joc cu fețe clasice , soft .

cu aceasta fata joaca sau juca amelie solja o fosta junioara germanca care acum reprezinta austria.probabil aceasta fata a fost facuta special pt.ea, o jucatoare cu un stil foarte ciudat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus