mateidumitru
maestru
,, 4.Grupele de 5 si calificarea a 3 favoriti, au reiesit tot din mai multe analize pe parcursul anilor, si am incercat sa dam posibilitatea celor din “groapa cu lei” adica loc 4 si 5 care aprope la toate turneele finale nu prea au reusit sa plece cu vreo satisfactie de la aceste competiti, si am creat si doua tururi de system dublu K.O pentru ei sa isi masoare puterile intre ei si bineinteles ca si clasamentul ii va diferentie dupa valoarea lor reala."
Am citat din anunțul de organizare al turneului.
La ce turnee s-au mai aplicat aceste reguli?Ca să putem vorbii de o analiză. Concurenții,în marea lor majoritate participă in speranța calificării în superioare. Cu aceste reguli impuse se cam atenuează din dorința de a participa, de a avea ,,satisfacție",vorba organizatorului.
Anexa lll din regulament prezintă datele necesare desfăsurării unui turneu. Datele referitoate la numărul jucătorilor calificați din grupele inferioare nu lasă drept de a alege. Este 4. Dacă la acest turneu s-a hotărât 3, de ce nu 2, sau 1?Este singura referire din Regulament la nr.calificațiilor. Pentru celelalte date organizatorul are mai multe variante. Cu stimă.
Analiza a făcut-o Emi la turneele din Germania