Florin (A), eu nu mai citesc regulamentul, îl cunosc bine (sper că nu a fost modificat subteran la vremea când se juca C.C. cu userul C.D.) , totuși am câteva nelămuriri și te rog să râspunzi când ai timp, cum procedezi în următoarele situații:
1. dacă un participant are 1- 2v sâmbătă , nu se califică în superioare, nu participă duminică,... unde se clasează față de altul care sâmbătă are zero victorii si duminică 3v;
2. dacă un participant are 1-2v sâmbătă , se califică în superioare, nu participă duminică, unde se clasează dacă nu participă duminică față de altul care sâmbătă are 0-1 victorii (nu s-a calificat) si duminică 2-4 v;
Eu zic că cei care nu s-au calificat sâmbătă să fie poziționați sau repoziționați în partea de jos a clasamentului (după clasamentul provizoriu de sâmbătă) și nu au cum să obțină puncte mai multe decât cei care au fost mai valoroși sâmbătă. Adică ”eu” care sâmbătă am trecut în superioare cu două victorii, iar ”tu” care ai avut zero victorii, mergi duminică, te ”bați” cu cei mai ”slabi”, obții 3 victorii și ești mai bine clasat decât ”mine”!? Nu cred!
In niciun caz, nu se anulează participarea sau victoriile obținute pentru cei care se retrag din turneu . Chiar și sâmbătă la jumătatea turneului se pot retrage cei care anunță retragerea, să nu mai vorbim de duminică ...
Din start superioarele sint la alt nivel decat inferioarele, iar eliminatoriile la fel ... un calificat va fi inaintea altui necalificat indiferent de nr de victorii
De asemenea, nimeni nu este obligat sa joace a doua zi si vor ramane cu victoriile din grupe.
Sambata dupa-masa se joaca primul tur de repozitionare, loc 4 cu loc 5 ... la 16.30 e gata si unii pot pleca acasa, daca asta doresc ... Ceilalti pot ramane pana a doua zi sa se uite la fazele superioare si totodata sa mai joace inca 1 meci in al doilea tur de repozitionare.
Superioarele se termina seara intre orele 19.30 - 20.30 (diferit in functie de categorie) ... locurile 3 (necalificate) mai pot juca un tur a doua zi dimineata
Ramane cu 1-2v, iar cel care are 0v in inf mai poate face una sambata in primul tur si una duminica in al dollea tur ... va fi in urma unuia cu 2v in inferioare necalificat, dar inaintea celui cu una singura
Se claseaza in superioare, inaintea celor necalificati din inferioare. Daca are 0v in superioare, cei tot cu 0v in superioare care mai fac o victorie in turul de repozitionare vor fi clasati mai bine.
Dupa ce am mai discutat cu Emi, chiar azi dimineata, cam astea ar putea fi variantele pentru inferioare:
4v rep (rar, pentru cei cu 2v necalificati)
3v (si mai rar, 3v necalificati)
3v rep
2v
2v rep
1v
1v rep
0v
Ne asteptam ca la primul tur de repozitionare sa participe toti, se joaca intre orele 15-16.30 ... vine cineva la Turneul Final cu intentia de a pleca la ora 14?
Am scris aici cum se va puncta, imi pare rau daca nu s-a inteles.