Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Salutare Florin si felicitari pentru intocmirea clasamentului.FlorinBN a spus:N-ai mai venit de vreo 2 ani, te-am sters, am crezut ca mai joci doar ping-pong pe calculator.makarone a spus:Se inscrie si Macabinski Lucian la Amatori, din pacate nu mi-am gasit numele in clasamentul din 5 octobrie...
Sper sa ma trezesc maine dimineata.
Makarone se intoarce.![]()
Makarone,se vede ca nu prea ai mai fost la concursuri de ceva timp.makarone a spus:Mult succes tuturor. A fost un concurs frumos insa din pacate cu o desfasurare lenta, in ciuda numarului mic de participanti.
La mai mare data viitoare si multumiri pentru eforturile organizatorilor impreuna cu gazdele care au fost amabile ca intotdeauna.
Draga Lucian, bine ai revenit printre muritorii amatori.makarone a spus:Se inscrie si Macabinski Lucian la Amatori, din pacate nu mi-am gasit numele in clasamentul din 5 octobrie...
Makarone se intoarce.
Mie mi-a zis ca nu a dormit toata noaptea, asa ca e de inteles sa incurce scorul!Rada_Catalin a spus:Atentie.. la scor la Domnul Gigi spin .. ii plac punctele [ Pe mine ma furat 3 pct ]
Atunci inseamna, ca dl Gheorghe este obosit mai tot timpul, si chiar ma mir cum de incurca scorul numai la junioriDan2 a spus:Mie mi-a zis ca nu a dormit toata noaptea, asa ca e de inteles sa incurce scorul!Rada_Catalin a spus:Atentie.. la scor la Domnul Gigi spin .. ii plac punctele [ Pe mine ma furat 3 pct ]
Anu trecut in Mai la Brașov acelasi personaj a incercat sa-l fure pe Jax la scor.....dar a renuntat la timp(desi vasilica avea 18 anisori pe atunci) ca scotea bolundu ala cutitu la el....Dado.daniel a spus:Te sfatuiesc sa ai arbitru din jucatorii din grupa, altfel nu ai decat sa te certi tu, un copil de 13 ani cu un domn de 50 si ceva de ani! Cam cine crezi ca-si va impune punctul de vedere?
Confirm si eu ce spune dl. makarone. A fost o neintelegere, eu crezand ca a plecat am trecut scorul 3/0 pt. mine pe foaie, dar meciul s-a jucat si intr-adevar am pierdut cu 3/2. Nici eu nu joc pentru puncte si mi-ar placea ca si clasamentul sa reflecte realitatea.makarone a spus:Am castigat un meci in Grupele superioare cu domnul Nitu Florin, 3-2, si am anuntat.
Va rog frumos sa modificati clasamentul, nu e vorba de puncte, ci e vorba sa fie corect.
Multumesc anticipat