Turneu B - 16 oct-Top Tenis Arena

Re: Turneu B - 16 oct-Top Tenis Arena

Serban a spus:
Marius.Daniel a spus:
P.s. rada catalin e un pusti cu potential,am jucat cu el in grupele superioare.E pacat ca domnul gigi maracine sau spin cum ii zice sa se poarte asa.dar dupa cu zicea cineva pe aici,e chestie de educatie si de respect.Imi doresc sa nu gasesc asemenea parteneri de joc,nu de alta dar reactionez violent si ar fi pacat.
Il urmaresc si eu de ceva vreme pe pruncul cu creasta, Catalin, pe la turnee.
Astept sa vad cand se hotaraste dl. Lica sa-l ridice la suprafata.
Referitor la experienta cu gigi-spin, rau nu i-a facut, asa se calesc nervii.
Succes pe ramura si victorie la "rechin" cat mai curand!
Nu stiu Serbane daca ai vorbit cu acest "pusti" despre acest aspect cu Lica antrenorul lui pt. ca trebuie sa-ti marturisesc ca eu am vorbit in 2 (doua) rinduri,inclusiv cu tatal lui,insa PAUZA de sosire l;e vreun antrenament

Serban a spus:
Marius.Daniel a spus:
P.s. rada catalin e un pusti cu potential,am jucat cu el in grupele superioare.E pacat ca domnul gigi maracine sau spin cum ii zice sa se poarte asa.dar dupa cu zicea cineva pe aici,e chestie de educatie si de respect.Imi doresc sa nu gasesc asemenea parteneri de joc,nu de alta dar reactionez violent si ar fi pacat.
Il urmaresc si eu de ceva vreme pe pruncul cu creasta, Catalin, pe la turnee.
Astept sa vad cand se hotaraste dl. Lica sa-l ridice la suprafata.
Referitor la experienta cu gigi-spin, rau nu i-a facut, asa se calesc nervii.
Succes pe ramura si victorie la "rechin" cat mai curand!
Cel putin de cand antreneaza in TopTenis Arena, domnul Fodoran nu a refuzat niciun jucator la antrenamente. Va rugam sa vorbiti in cunostinta de cauza, mai ales cand scrieti pe forum. Altfel riscati sa va discreditati.
Multumesc!
Marius

Am urmarit meciul dintre Gigi Spin si baiat. Eu am auzit scorul dupa fiecare punct spus de nea Gigi. Nu a furat nici un punct. Am jucat si eu cu dansul de cateva ori si nu au fost probleme cu scorul, pt ca s-a spus scorul cu voce tare dupa fiecare punct. Baiatul insa ori nu era atent, ori intentionat intreba cine serveste sau cat e scorul, ca sa il enerveze pe adversar. Eu sunt sigur ca antrenamentul si jocul spun cine castiga si cine pierde. De data aceasta a castigat cel batran, poate data viitoare se schimba rolurile. E pacat sa lovesti intr-un om ca nea Gigi.

""Dl. Gigi Spin spune :
Cu scuzele de rigoare , d-le TAIEGITU , eu stiam ca in "Amatur " participa oameni.... ""
Si eu am jucat de mai multe ori cu d-ul Gigi Spin si la antrenament si in meciuri oficiale , am si castigat dar am si pierdut si pot spune ca nu am ajuns niciodata la conflicte din cauza scorului.

lica a spus:
Nu stiu Serbane daca ai vorbit cu acest "pusti" despre acest aspect cu Lica antrenorul lui pt. ca trebuie sa-ti marturisesc ca eu am vorbit in 2 (doua) rinduri,inclusiv cu tatal lui,insa PAUZA de sosire l;e vreun antrenament
Eu ziceam "sa se hotarasca dl. Lica" in sensul sa-l ia usor pe sus ca poate pruncu' nu-si realizeaza potentialul.
E adevarat si ca la palmaresul d.lui Lica nu se cade sa se roage de nimeni.
Poate pana la urma se decide singur si se apuca serios de treaba, ar fi pacat pt. ca nu-s multi cu mana lui.

TopTenisArena a spus:
Cel putin de cand antreneaza in TopTenis Arena, domnul Fodoran nu a refuzat niciun jucator la antrenamente. Va rugam sa vorbiti in cunostinta de cauza, mai ales cand scrieti pe forum. Altfel riscati sa va discreditati.
Multumesc!
Marius
Draga Marius, mie-mi spui ca n-a refuzat pe nimeni?
Antreneaza pana si "pensionari" ca mine. :clap:
Nu am vrut sa spun ca l-ar fi refuzat ci ca poate e cazul sa-l ia mai tare cand il prinde, poate asa realizeaza pruncul ca-i pacat de talentul lui.
Daca m-am "discreditat" oleaca, ma scuzi te rog :D

Marius.Daniel a spus:
cand va fi urmatorul concurs de amatori?intelesesem ca in fiecare a doua jumatate a lunii?
Conform propunerii domnului Bodeanu, in fiecare a 3-a sambata a fiecarei luni se va tine turneu B Amatur la TopTenisArena.
Primul va fi pe 20 Noiembrie 2010.

Back
Sus