Turneu "A" - Mediaș - 16 oct. 2010

Re: Turneu A" - Mediaș - 16 oct. 2010

:thumbup: Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor de la cei mai tineri din Ludus pana la cei mai varsnici . :clap: :wave: :yawn:

multumim de gazduire, ne-am simtit foarte bine, palinca buna, meciuri frumoase......
un concurs reusit! :clap:

A fost un turneu reusit care s-a incheiat pe la orele 24,felicitari organizatorilor pentru efortul depus.Surpriza placuta a acestui turneu fara sa fiu subiectiv cred ca a fost jucatoarea Rodica Sicoe (cugir alba) care a creat o atmosfera de concurs adevarat reusind sa electrizeze audienta printr -un joc curat si placut, rasturnind multe probabilitati
ale acestui turneu.Cu un pic de sansa juca finala dar Doru a revenit de la 10-8 in decisiv si a cistigat dreptul de a juca finala pe care a si cistigat-o in stilul sau spectaculos.

felicitarile mele pt rodica,hai cugirul, nicovala a stat acasa :biggrin: :biggrin: :clap: :clap:

Colegii nostrii de la Sibiu au fost la inaltime in organizarea acestui turneu.Felicitarile noastre!!!A fost turneul unde s-a consemnat una dintre cele mai mari surprize din Amatur,de pana acum,victoria d-nei Rodica Sicoe in fata "locomotivei" Fane Rusu si clasarea acesteia pe podium!!!Chapeau,Rodica!!!A fost turneul unde,pentru a cata oara,"dracusorii" lui nea' Sandu au confirmat din nou valoarea scolii ardelenesti de la Ludus.Bravo!!!Dar, peste toate,a fost primul turneu Amatur din acest an castigat de Ma Lin (helicopter) Florescu,in urma unor prestatii de inalta tinuta artistica!!!CHAPEAU!!!

Putem consemna si calificarea dl. Csaba Z. in gr. sup. cu o victorie felicitari si la mai mare .

Organizare super :thumbup: :thumbup: . Felicitari baietilor din Sibiu ......... Ati fost la inaltime ca intotdeauna :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Re: Turneu "A" - Mediaș - 16 oct. 2010

Re: Turneu "A" - Mediaș - 16 oct. 2010

Multumim gazdelor pentru tot ceea ce ne-ati oferit :clap: :clap: :clap: :wave:
Niste instantanee si in final castigatorii ...

Felicitari CASTIGATARILOR :clap:
Felicitari INVINSILOR :clap:
Felicitari ORGANIZATORILOR :clap:

as vrea si eu sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, clubului Romgaz care ne-a pus la dispozitie sala (si dependintele necesare ... :wink: ), firmei Boromir si Esarom pentru sponsorizari si in special celor care au venit (sau au revenit) la turneul de la Mediaș.
sper ca v-ati simtit bine si ca v-ati reincarcat bateriile pentru perioada urmatoare...
va asteptam si la anul....insa pana atunci nu ratati turneul final de la Sibiu... :wink: :clap:

p.s. ii multumesc inca o data lui Florin :angel: care m-a secondat la pupitrul de comanda...( sau eu pe el... :wink: )

multumesc domnului Antal care m-a facut sa traiesc o experienta unica, administrandu-mi o corectie rusinoasa chiar si pentru cel mai amator turneu, atunci cand m-a batut un set la zero...!!! dar tot nu ma las de tenis.....
JOS IERBARII!!! :lolno: :biggrin: :lol:

atmosfera foarte faina, desi mai inghesuiala decat in alte parti. ideea cu merele deosebita. desi mai plictisiti la inceput, jucatorii si-au dat in petec dupa ora 10 seara si, desi unora li se inchideau ochii fara sa vrea, in ultimii 16 am vazut niste meciuri care m-au uns la inima....

Antal Denes a spus:
Putem consemna si calificarea dl. Csaba Z. in gr. sup. cu o victorie felicitari si la mai mare .
Mersi pentru felicitari,Denes bacsi.Mai ales ca am reusit prima mea victorie,din cele 7 participari,in fata unui "ierbar"!!!Tin sa subliniez in mod cu totul special ca la acest turneu am fost martor la una dintre cele mai frumoase partide,de pana acuma,cea dintre D-na Sicoe si Fane Rusu.Intalnirea dintre ei a intrunit toate atributele unei partide de top:spectaculozitate,acuratete,strategie,daruire,concentrare maxima si, in final, victoria meritata a Rodicai!Dar pe langa aceste aspecte,pur sportive,se cuvine sa apreciem munca titanica a organizatorilor,si nu ma refer doar la acest turneu,pentru ca totul sa fie OK!!!Un sincer BRAVO lui Dragos,lui Darie,lui Gabi si colaboratorului "universal"in persoana lui Florin Apian.Prezenta numeroasa si selecta a contribuit din plin la reusita acestui turneu,iar aici se cuvine sa adresez un sincer bravo "marinarilor" Stefan si Dragos care sunt aproape nelipsiti de la nici un turneu!Sa ne vedem sanatosi si la anul!!!Va salut cu respect pe toti!

adimucu a spus:
multumesc domnului Antal care m-a facut sa traiesc o experienta unica, administrandu-mi o corectie rusinoasa chiar si pentru cel mai amator turneu, atunci cand m-a batut un set la zero...!!! dar tot nu ma las de tenis.....
:thumbup: Nu a fost cu intentie , chiar la insistetele colegilor tai de pe margine in acel set n- am folosit acea fata deloc si cand am servid de pe rever am intors paleta .
Data viitoare va fi mai bine , spor la joc . :wave:

Sunt bucuros sa ma alatur marii familii AMATuR, iubitori ai tenisului de masa.
Sa auzim numai de bine!
:clap:

Antal Denes a spus:
adimucu a spus:
:thumbup: Nu a fost cu intentie , chiar la insistetele colegilor tai de pe margine in acel set n- am folosit acea fata deloc si cand am servid de pe rever am intors paleta .
Data viitoare va fi mai bine , spor la joc . :wave:
chiar daca ati crezut ca m-am suparat, de fapt chiar mi-a facut placere. sunt nemultumit doar pentru ca, probabil, v-ati plictisit foarte tare cand ati jucat cu mine

ACEASTA este o imagine extraordinara, pe care ar trebui sa o vedem la orice turneu. FELICITARI AMBILOR ''COMBATANTI'' care apar aici, dar si celui care a avut inspiratia sa-i imortalizeze. sincer nu stiu caruia din ei i-a facut mai multa placere si onoare sa se afle la acea masa.
IPtLA.jpg

Back
Sus