Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Domnu' Matei...v-ati cam obisnuit cu cupele...mateidumitru a spus:Oare ce-ar fi daca s-ar organiza doua turnee separate : open si amatori ???
Ar fi prea multi participanti ???!!!
Sau costa prea mult cupele si medaliile ???!!!
Hai prieteni,...faceti-le pe plac si open-istilor si amatorilor !!!
Daca nu, eu vin si joc singur la amatori...poate asa voi cistiga si eu locul...2 !!!... Cupa nu-mi trebuie... ca e prea scumpa !!!...asa ca , puteti face economie de aici.
Raman in continuare sustinatorul propunerii privind separarea celor doua categorii.Nu este vorba de a avantaja mai mult sau mai putin pe unii sau pe ceilalti,ci de a da posibilitatea tuturor amatorilor de a "spera" la cat mai multe jocuri,lucru care este greu de realizat la "gramada"!!!!Succes in organizarea turneului baieti!Va salut cu respect pe toti! :wave:mateidumitru a spus:Oare ce-ar fi daca s-ar organiza doua turnee separate : open si amatori ???
Daca nu, eu vin si joc singur la amatori...poate asa voi cistiga si eu locul...2 !!!... Cupa nu-mi trebuie... ca e prea scumpa !!!...asa ca , puteti face economie de aici.
De la Cluj votam si noi pentru separarea celor doua categorii. Este mult mai realista, si mai incurajatoare pentru noi, cei 'mici'mateidumitru a spus:Oare ce-ar fi daca s-ar organiza doua turnee separate : open si amatori ???
noi insa votam pentru "progres" (adica sansa celor "mici" de a juca cu cei "mari") si stii vorba aia...."nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile"...anomis a spus:De la Cluj votam si noi pentru separarea celor doua categorii. Este mult mai realista, si mai incurajatoare pentru noi, cei 'mici'