Turneu "A" - Mediaș - 16 oct. 2010

Re: Turneu A" - Mediaș - 16 oct. 2010

se mai inscriu :
Benyovszki Bela - Sibiu
si din Rm Valcea :
Barbu Dan
Rusescu Doru
Balan Cristi
Filipoiu Bogdan

Oare ce-ar fi daca s-ar organiza doua turnee separate : open si amatori ???
Ar fi prea multi participanti ???!!!
Sau costa prea mult cupele si medaliile ???!!!
Hai prieteni,...faceti-le pe plac si open-istilor si amatorilor !!!
Daca nu, eu vin si joc singur la amatori...poate asa voi cistiga si eu locul...2 !!!... Cupa nu-mi trebuie... ca e prea scumpa !!!...asa ca , puteti face economie de aici.

mateidumitru a spus:
Daca nu, eu vin si joc singur la amatori...poate asa voi cistiga si eu locul...2 !!!... Cupa nu-mi trebuie... ca e prea scumpa !!!...asa ca , puteti face economie de aici.
Domnu' Matei...v-ati cam obisnuit cu cupele... :) :clap: ...
noi asa ne-am gandit initial ca s-ar potrivi mai bine pentru turneul de la Mediaș, iar acum e greu sa schimbam sistemul....pentru ca "pregatirile" sunt deja facute
insa, daca va fi solicitat vom organiza un turneu de consolare...( bineintzeles nu pentru d-voasta....care va veti califica mai departe :wink: )

mateidumitru a spus:
Raman in continuare sustinatorul propunerii privind separarea celor doua categorii.Nu este vorba de a avantaja mai mult sau mai putin pe unii sau pe ceilalti,ci de a da posibilitatea tuturor amatorilor de a "spera" la cat mai multe jocuri,lucru care este greu de realizat la "gramada"!!!!Succes in organizarea turneului baieti!Va salut cu respect pe toti! :wave:

mateidumitru a spus:
De la Cluj votam si noi pentru separarea celor doua categorii. Este mult mai realista, si mai incurajatoare pentru noi, cei 'mici'

anomis a spus:
De la Cluj votam si noi pentru separarea celor doua categorii. Este mult mai realista, si mai incurajatoare pentru noi, cei 'mici'
noi insa votam pentru "progres" (adica sansa celor "mici" de a juca cu cei "mari") si stii vorba aia...."nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile"... :)
dar vom tine cont de aceste pareri pe viitor...
p.s. sa zicem ca, pentru multi "amatori", miza ar fi cele 3 meciuri care se joaca in gr. superioare...ele insa ar putea fi compensate cu 1-2 meciuri intr-un turneu de consolare sau chiar cu castigarea lui. :wink: :surprised:

se mai inscrie Calmatuianu Silviu , la locatie este trecut Barlad , dar de 1 an sta in Sibiu , va reglementa la sala adresa .

Dupa cum a spus si organizatorul....... este cel mai bine sa-i lase pe cei "mici" sa se bata cu cei "mari", deoarece ar mai creste valoarea si in randul amatorilor :P :P . Eu sustin ideea organizatorilor de a face un singur turneu :thumbup:

De la Cluj , pentru revansa , Iusan Mircea.
De la Mangalia , pentru turism :
Medeleanu Stefan
Motisan Dragos
Chiurtu Viorel

de la Sighișoara
ONET NICOLAE
TIPSER GABRIEL
SCHULLER CRISTIAN
LAPADAT EUGEN
SAMOILA FLORIN
PREDA FLORIN

din Campia Turzii:
Iepure Radu
Mitza Razvan
Boar Codrin
Iova Horea
Benko Victor
Halmaghi Ervin
Bartus Bogdan
Hidisan Lucian
(copii de la clubul sportiv)

Daca se va tine si turneu de consolare ,probabil daca nu intervine ceva neprogramat .
Paslariu Adrian - Brașov ?

Back
Sus