ÎNCHIS Aducem Gume si Lemne!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: Aducem Gume si Lemne!

acidutzu a spus:
As dori o guma care sa faca baloane mari :crazy:
intrebati la unul din furnizorii nostri.va recomand un HubbaBubba dat cu booster de 2 ori.

Am impresia ca initiatorul topicului se cracaneaza pe el de ras postand cu buna stiinta un subiect, la sau de caterinca.

traian a spus:
Am impresia ca initiatorul topicului se cracaneaza pe el de ras postand cu buna stiinta un subiect, la sau de caterinca.
Nu are de ce sa rada pentru ca nimeni nu l a luat in serios, ba mai mult i s a raspuns in aceeasi nota.

Si plus de asta se cracaneaza si el, ne cracanam si noi, deci e reciproca situatia... :lol:

Sper sa nu vada Putin anuntul. O sa anexeze Moscova la judetul Bihor, sa aiba si el dreptul la lemne si gume :lol: :lol: :lol:

Gume cu iarba aveti?

Lemne sunt subventionate?Anvelopele sa le cumpere obligatoriu cei din open ca au puncte suficiente.

D-lor radeti de pomana...
Se foloseste si termenul de guma atat la noi(mai ales in Ardeal ) cat si in franta..
In rest,nu mi se par amuzante glumele astea de santier...

Aurel Onut a spus:
Cred ca o sa vin si eu cu o oferta, dar o sa fie valabila numai pt. zona shaormariei din Dristor-Baba Novac. 😉
foarte ,foarte amuzant...deci,ma prapadesc de ras...o poanta foarte reusita...dar, doar pentru copiii de gradinita...
felicitari!!! :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

patrick a spus:
D-lor radeti de pomana...
Se foloseste si termenul de guma atat la noi(mai ales in Ardeal ) cat si in franta..
In rest,nu mi se par amuzante glumele astea de santier...
Omul si-a cautat-o.
In afara de faptul ca nu a ales un titlu prea inspirat, nu a pus nici o poza , oferta de pret, denumire, nimic.
Si in plus "aceasta oferta e doar pentru judetul Bihor". Care oferta?????
Cum draq sa nu comenteze oamenii si sa nu rada?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus